Ege Bornova’nın Iverson aşkı

Bornova’nın Iverson aşkı

05.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Cola Turka’yla yarın deplasmanda karşılaşacak Bornova Bld’de Antrenör Aclan Kavasoğlu, siyah-beyazlıların dev transferi Allen Iverson için, “Keşke bizim maça yetişseydi” dedi.

Bornova’nın Iverson aşkı

Kavasoğlu, Akatlar Cola Turka Arena’da yarın 20.00’de başlayacak maçtan önce taraftarların önünde imza atacak NBA yıldızının kendilerine karşı oynaması için talepte bulunduklarını ekleyerek, “Beşiktaş’a maçın pazartesi gününe alınmasını teklif ettik. Böylece Allen Iverson’ın da forma giyebileceğini söyledik. Ancak bu değişiklik olmadı. Iverson’ın bize rakip olmasını da çok isterdim” dedi.

Haberin Devamı

1912’den vefa gecesi
1912 Karşıyaka Derneği’nin düzenlediği, “Yüz yıllık çınarın efsaneleri buluşuyor” vefa gecesi renkli geçti. Bostanlı’daki Vilayetler Evi’nde düzenlenen geceye Onursal Başkan Selçuk Yaşar, Divan Kurulu Başkanı Tahir Türetken, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, İbrahim Koç, Özer Kırca, Seyhan Evlioğlu, Cenk Karace, Coşkun Süer gibi eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra Ogün Altıparmak ile Hüseyin Hamamcı da katıldı. Duygusal anların yaşandığı organizasyonda yeşil-kırmızılı renklere geçmişte büyük hizmetlerde bulunan isimlere plaket verildi, teşekkür edildi. Dernek Başkanı Sait Gürsoy yaptığı konuşmada 100. yılını kutlamaya hazırlanan kulübün Karşıyaka’nın ortak değeri olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Olimpiyat provası
İtalya ’nın Torino kentindeki Üniversiteler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları Harun Bozoğlu, Abdulsamet Uğurli ve Ahmet Taçyıldız , sıkletlerinde üçüncü olarak şeref kürsüsüne çıkmayı başardılar. Böylece ülkemizin şampiyonada kazandığı 7 madalyanın üçü İzmirli sporculardan gelmiş oldu. 55 kiloda mücadele eden Harun Bozoğlu, 60 kilo sporcumuz Abdulsamet Uğurli ve 96 kiloda güreşen Ahmet Taçyıldız, elde ettikleri bu madalyaların 2012 Londra Olimpiyatları için moral olduğunu söyledi.