EgeBostanlıspor kurslara başlıyor

Bostanlıspor kurslara başlıyor

22.06.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu yıl İzmir 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Bostanlıspor’un A ve altyapı takımlarının oyuncu seçmeleri de Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahası'nda devam ediyor.

Bostanlıspor kurslara başlıyor

Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar, A Takım ve U12’den başlayıp U19 futbol takımlarına oyuncu seçtiklerini belirterek, “Gode Cengiz Suni Çim Sahası'nın küçük olması, Hasan Türker Sahası'nın tadilatı nedeniyle seçmelerimizi 5-5’e çift kale şeklinde yapmaya devam ediyoruz. Bazen yetenekli gençleri yakalama şansımız oluyor. Başkanımız Avni Erboy, futbol için atılım yapmamız konusunda bize direktif verdi. Bu nedenle çalışmalarımıza erken başladık. Çim sahaların açılmasıyla birlikte denemelerimiz başladı. Futbol oynamak ve lisansı olmayan, boşa düşen tüm futbolcuları denemelerimize bekliyoruz” dedi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar