Ege 'Bu farkındalığı hep yaşayalım '

'Bu farkındalığı hep yaşayalım '

20.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Göztepe’nin ana sponsoru Mahall Bomonti, Anadolu Otizm Vakfı öğrencilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde sarı kırmızılı futbolcularla buluşturdu. Yıldız oyuncuları karşısında gören çocuklar, mutluluktan havaya uçtu. Teknik Direktör Tuna, “Otizmi fark etmeliyiz” dedi

Bu farkındalığı hep yaşayalım

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Anadolu Otizm Vakfı öğrencileri, Göztepe Spor Kulübü’nün ana sponsoru Mahall Bomonti İzmir’in davetiyle, sarı kırmızılı futbolcularla antrenmana çıktı. Göztepe’nin, Urla’daki Adnan Süvari Tesisleri’ne gelen 30 öğrenci, hediyelerini büyük bir mutlulukla açtı; kendilerine armağan edilen formaları giydi. Sarı kırmızılı formaları giyen öğrenciler, antrenman sahasına heyecan içinde çıktı. Çim sahada doyasıya eğlenen minikler, birbirleriyle top oynadı, Göztepeli futbolcular sahaya gelene kadar doyasıya koştu. Sabri Sarıoğlu, Demba Ba, Poko ve Halil Akbunar gibi yıldız oyuncularla top oynayan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Haberin Devamı

Bütünleştiler

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Mahall Bomonti’nin farkındalığıyla çıkılan yolda, çocukların güler yüzünün, oyuncularıyla bir arada olmasının en önemli farkındalık olduğunu vurguladı, “Göztepe’nin bu yılki başarısı ve bir bütün olarak ilerlemesi, İzmir’in katkısı, güler yüzlerin katkısıdır. Bu güzel çocuklarla bizi buluşturdunuz. Biz de umarız bundan sonrasında bu farkındalığı daha çok yaşatırız” dedi. Bütün çocukların 23 Nisan’ını da kutlayan Teknik Direktör Tuna, “Çocukluğumuzda bayraklar elimizde yaşadığımız 23 Nisan coşkusunu, inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşadıkça yaşayacağız. Bütün çocukların 23 Nisan’ını kutluyorum ve bu büyük günü bize armağan eden Atatürk’ün izinde olan yeni neslin, hepimizi umutla geleceğe götüreceğini biliyorum” diye konuştu.