Ege BU MAÇI ALAN KÖŞEYİ DÖNER

BU MAÇI ALAN KÖŞEYİ DÖNER

18.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılın son Ege derbisinde Alsancak’ta saat 13.30’da kozlarını paylaşacak olan Kaf Kaf ve Akigo, devreyi iyi yerde bitirmek istiyor

BU MAÇI ALAN KÖŞEYİ DÖNER

Bank Asya 1. Ligi’nde Karşıyaka, yılın son derbisini liderlik koltuğuna oturma hesapları yapan Akhisar Belediyespor ile bugün karşılaşacak. Alsancak Stadı’nda 13.30’da başlayıp Serkan Çınar, Kemal Yılmaz, Mustafa İspiroğlu üçlüsünün yöneteceği maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. KSK yönetimi, Dünya Karşıyakalılar Günü olarak kabul edilen 19 Aralık’tan bir gün önce oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatlarında indirim yaptı. Taraftarlar, açık tribün ve balkona 5, kapalıya 10 TL’ye girecek.
Ferdi kadroda yok
Kuruluşunun 99. yılını kutlayıp 100. yıla adım atan Karşıyaka, iddialı başladığı sezonda 15 maçta 16 puanla yetindi. İç sahadaki 7 maçta sadece Kartal ve Giresun’u yenebilen Kaf Kaf, Ege takımlarıyla oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Yılın son lig maçına 100. yıl formasıyla çıkmayı planlayan KSK’de sakat Ferdi dışında eksik yok. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Akhisar Bld’yi yenip devreyi 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Akigo, zirvenin ortağı

Geçen sezon düşmekten kılpayı kurtulduğu ligde bu yıl zirveye çengel atan Akhisar Bld, başarılı performansıyla parmak ısırttı. Son 7 maçta bileği bükülmeyen Akigo (29), haftaya lider Elazığ’ın 1 puan gerisinde üçüncü girdi. Dış sahada 5 galibiyeti olan yeşil siyahlı ekip, 3 derbiden 2 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. KSK’yi yenip Elazığ’ın (30) Buca’ya (D), Ç. Rize’nin (29) Bolu’ya takılmasını bekleyecek Akhisar’da Mustafa Aşan, Lima ve Gökhan yok.

Şehmus&Osman KSK’ye karşı

Yılın son Ege derbisinde Akhisar Bld’nin golcüleri Şehmus ve Osman, eski takımları Karşıyaka’ya rakip olacak. Kaf Kaf’ta 2007-08 sezonunda forma giyen Şehmus ile geçen sezon yeşil kırmızılı formayı terleten Osman’ın bu yıl 4’er golü bulunuyor. Maça Şehmus’un ilk 11’de, Osman’ın ise yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.