Ege Buca’dan rakiplere yakın markaj

Buca’dan rakiplere yakın markaj

04.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Yükselme Grubu’ndaki rakiplerini mercek altına alırken, kendilerini en çok Mersin’in zorlayacağını söyledi.

Buca’dan rakiplere yakın markaj

Kılıç, “Diğer gruplarda Play-Off’a çıkması beklenen Karadenizspor, Körfez Bld, İskenderun DÇ ve Şanlıurfaspor da dikkat edilmesi gereken takımlar” dedi. Tecrübeli teknik adam, yapılması gereken revizyonun Turgutlu maçından sonra olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Denizli Belediye’de çifte bayram hesabı
Denizli Belediyespor menajeri Kadir Kanatsız, Alanyaspor’u yenip, taraftarlarına arife günü çifte bayram sevinci yaşatmak istediklerini söyledi. Kanatsız, Özgür dışında sakat ya da cezalı futbolcularının bulunmadığını bildirdi. Kanatsız, “Şanssız şekilde yenildiğimiz Afyon maçını unutmak istiyoruz. Fikstür avantajımızı iyi değerlendirip Play-Off’a yükselmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Buca Genç, Sarnıç’a futbol okulu açıyor
Buca Genç Futbol Akademisi, Salihli ve Torbalı’nın ardından Sarnıç’a da okul açıyor. 20 Aralık 2008 tarihinde saat 13.00’te hizmete girecek olan futbol okulu Sarnıç Spor Tesisleri’nde hizmet verecek. Cumartesi-Pazar günleri 13.00 ile 15.00 arasında hizmet vereceklerini söyleyen Buca Genç Bölge Futbol Okulları Teknik Direktörü Hasan Yüksel, “Gençleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Göztepe kenetlendi
Göztepe camiası, cumartesi oynanacak İzmirspor derbisi öncesi tek yürek oldu. Başkan İmam Altınbaş ile Efsane Takım’ın da tribündeki yerlerini alacağı bildirildi. Alsancak Stadı’ndaki zorlu randevuda seyirci patlaması beklediklerini ifade eden kurmaylar galibiyet bekliyor. 5 maç ceza alan Eriş’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor.