Ege Buca’ya ilk destek Kayışlı’dan

Buca’ya ilk destek Kayışlı’dan

21.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Buca’ya ilk destek Kayışlı’dan

Bucaspor’da zor günler devam ediyor. Futbolcular, dün idman sırasında borçlarından dolayı elektrikleri kesilen tesislerde mahsur kaldı. Sosyal medyada destek isteyen sarı lacivertli taraftarların çağrısına ilk yanıt eski başkan Çetin Kayışlı’dan geldi. Kayışlı, 10 bin lira yardımda bulundu.

Haberin Devamı

Son zamanlarda maddi açıdan sağlıksız günler geçiren sarı lacivertli ekip yönetimin istifasından sonra tesislerde elektrik kesintisi yaşadı. Yaşanan bu olayda eski başkanlardan Çetin Kayışlı akşam saatlerinde sosyal medyada kampanya başlattı. Öncü olarak 10 bin lira bağışta bulundu. Bucaspor kulüp binası önünde bir stant oluşturan Kayışlı ve taraftarlar, kulübün elektrik parası borçlarını ödemesi için tüm Buca halkını destek olmaya çağırdı.

‘Bu kulüp hepimizin’

Sosyal medyada Bucaspor’un bu zor durumuna kayıtsız kalamayacaklarını vurgulayan Çetin Kayışlı, “Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz semtimizin onuru gururunu bizi birlik ve beraberlik içinde olmamıza neden olan geçmişi başarılarla dolu şanlı Bucaspor’umuzu sahipsiz bırakmayalım. Bucaspor’umuzun elektrik faturasını ödeyip başlangıç yapalım. Öncü olarak şahsım adına ilk bağışı yapıyorum. Yarın itibariyle geçmiş dönemde başkanlık ve yöneticilik yapmış olan bütün arkadaşların ahde vefa göstermelerini rica ediyorum” diye açıklama yaptı.

Haberin Devamı

-12 puan cezası kapıda

Sarı lacivertli ekipte yaşanan sorunlara bir yenisini daha eklenen Bucaspor’da yaşanan idari krizin ardından şimdi de eski oyuncu Dady’e olan borç gündeme bomba gibi düştü. Bucaspor’da 2010-2011 sezonunda Süper Lig’de forma giyen Dady’nin 1 milyon euronun üzerinde alacağı olduğu ve bu paranın 12 gün içinde ödenmemesi ihlalinde sarı lacivertlilerin ağır cezalar alacağı öğrenildi. Portekizli futbolcunun evraklarının kulübe ulaştığı ifade edilirken, FIFA Disiplin Komitesi’nin kulübe küme düşürmenin yanı sıra eksi 12 puan silme cezası da vereceği kaydedildi. Gelen haberle sarsılan camianın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oluşturdu. Taraftarlar da sosyal medya üzerinden Dady haberini paylaşarak isyan bayrağını açtı.