Ege Bucaspor’dan görkemli kutlama

Bucaspor’dan görkemli kutlama

27.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 2. Lig vizesini kapan Bucaspor 1928, kupasıyla gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler, üstü açık otobüsle Kaynaklar Tesisleri’nden hareket ettikten sonra ilçenin her sokağını gezdi. Caddelerin bayram yerine döndüğü Buca’da taraftarlar, Cemil Şeboy Tesisleri’ne kadar kortej halinde konser alanına gitti ve gece muhteşem eğlenceyle son buldu

Bucaspor’dan görkemli kutlama

Berke Mankır Milliyet Misli.com 3. Lig Play Off finalinde büyük heyecana sahne olan müsabakada İskenderun Futbol Kulübü’nü seri penaltılarla saf dışı bırakarak önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Bucaspor 1928, şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Sarı lacivertliler, üstü açık otobüsle Kaynaklar Tesisleri’nde hareket etti. Cefakar taraftarlarıyla bütünleşen Fırtına, ilçe turu yapmayı da ihmal etmedi. Bucasporlu oyuncular, kazanılan şampiyonluk kupasını Buca caddelerinde taraftara sergiledi. Bu sevinç dolu anların ardından Cemil Şeboy Tesisleri’ne gelen kafile, burada hazırlanan platformda kupasını havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Konser etkinliğine katılan takım, şampiyonluğun keyfini çıkardı.

‘Daha yeni başlıyoruz’

Yoğun ve yüksek tempoda geçen sezonun ardından zafere ulaştıkların dile getiren Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, bu şampiyonluğun bir başlangıç olduğunu söyledi. Aktaş, “Çok mutluyum. Çok zorlu ve de yoğun bir sezondu. Oyuncularımızın mücadelesiyle, Uğur Hocamızın, teknik ekip ve kadromuzun müthiş emekleriyle burada böyle şampiyonluk kutlamak nasip oldu” ifadelerini kullandı. Gelecek sezondan itibaren yine zirve mücadelesi ile ligleri tırmanacaklarına olan inancını dile getiren Başkan Aktaş, “Bu bizim için bir başlangıç. Yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz bu ligleri basamak basamak atlamak” dedi.

Kadro korunacak

Haberin Devamı

Bucaspor, yeni sezonda da mevcut kadroyu koruyacak. Çetin bir şampiyonluk savaşının ardından Play Off’larda mutlu sonu yakalayan sarı lacivertlilerde Başkan Aktaş’ın Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu’nu bırakmak istemediği dile getirildi. Mevcut kadroda birçok oyuncusundan verim alan İzmir ekibinde takımın dağılmayacağı ancak iyi bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda bazı genç oyuncuların üst liglerdeki kulüplere satılabileceği öğrenildi.

Yönetimin Uğur Balcıoğlu’ndan en kısa sürede yeni sezon için transfer listesini alacağı da vurgulandı. Oturmuş bir kadroyla 2. Lig’e başlamayı planlayan kurmayların nokta transferlerle yine şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlandığı kaydedildi.

Fırtına kupayı Soyer’e götürdü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2. Lig’e çıkan Bucaspor 1928 takımını ağırladı. Teşekkür ziyaretinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir BŞB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Bucaspor 1928 Asbaşkanı Mehmet Sevinç, Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, teknik ekip ve futbolcular da yer aldı. Başkan Soyer, futbolcuları tek tek tebrik ederken, takım kaptanı Gökhan Köseoğlu’na çiçek takdim etti. Başkan Soyer, “İzmir’de spor şaha kalkıyor. Sonuna kadar yanınızda olacağız, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Tekrar İzmir’de bir spor, futbol coşkusu yaşattınız. İnşallah daha iyi yerlerde de göreceğiz sizleri. Pırıl pırıl gençlerimiz var” ifadelerini kullandı.