Ege Burhaniye, her gün temposunu artırıyor

Burhaniye, her gün temposunu artırıyor

29.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Geçen hafta üst üste spor ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Burhaniye’nin kabuğunu kırmaya başladığını belirten Belediye Başkanı Deveciler, “Etkinliklerimizle çığır açacağız” dedi.

Burhaniye, her gün temposunu artırıyor

U20 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Burhaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ören plajında yapıldı. Türkiye, Romanya, Moldova, Sırbistan ve Kosova’dan 44 sporcunun katıldığı Balkan Beach Tour Türkiye Şampiyonası’nda kadın takımımız şampiyon oldu, erkekler ikinciliği elde etti. Kupa törenine katılan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de, dereceye girenlere madalyalarını takdim etti.

Haberin Devamı

Briçin yeri ayrı

Belediyenin geleneksel olarak düzenlediği briç turnuvasında ise 96 sporcu mücadele etti. Briçin Burhaniye’de önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Başkan Deveciler, Türkiye Briç Turnuvalarının Burhaniye’de yapılması için gerekli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Devamı gelecek

Yaza Merhaba Satranç Turnuvası’nda da 120 genç sporcu mücadele etti. Ödül töreninde miniklere madalyalarını veren Başkan Deveciler, “Burhaniyemiz kabuğunu kırıyor. Bu hafta spor ve kültürde atılım yaptık. Bu tempoyu hiç azaltmadan sanatsal faaliyetler, fuarlar ve festivallerimize başlayacağız. Her alanda çığır açmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.