Ege Çakmakla oynarken yangın çıkardı

Çakmakla oynarken yangın çıkardı

26.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de iki yaşındaki Süleyman Efe Ural, odasındaki yatakta çakmakla oynarken yangın çıkardı.

Çakmakla oynarken yangın çıkardı

Odadan dumanı fark eden baba Emin Ural, oğlunu alevlerin arasından alıp dışarı çıkardı. Yaşadığı korku nedeniyle sürekli ağlayan minik Süleyman’ı polisler öperek teselli etmeye çalıştı. İtfaiye, yangına kısa zamanda müdahale etti. aldı. Dumandan etkilenen baba ile oğula oksijen tedavisi uygulandı. Emin Ural ve oğlu Süleyman’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Kursta başarılı olan polislere sertifika

İzmir’de, üç hafta devam eden Temel Trafik ve Kaza İnceleme Kursu’nu tamamlayan 67 polise, sertifikaları dağıtıldı. Narlıdere Salih İşgören Polis Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen kursa 15 ilden 67 polis katıldı. Törende İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim Daire Başkanı Yusuf Avan ve kursiyer polisler katıldı. İzmir Emniyet Müdürü Bilkay, trafik polislerinin, emniyet teşkilatının vitrini olduğunu, adaletli davranılması gerektiğini dile getirdi. Bilkay ve Avan, başarılı polislere sertifikalarını dağıttı.
İZMİR DHA

Belediye kepçesiyle define arıyorlardı

Torbalı’da, belediyeden kiralıkları kepçe ile SİT alanının yanındaki tarlada define bulmak için kaçak kazı yaptıkları ileri sürülen 6 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı. Ekipler, Tulum Köyü, Taşatacak Mevkisi’ndeki bir pırasa tarlasında kepçeyle kazı yapıldığını fark etti. Yöre halkı tarafından Bizans Dönemi’nden kalma, içinde çuvallar dolusu altın olan 18 metre derinliğinde bir kuyu olduğu söylenen tarlada, Torbalı Belediyesi’nde çalışan kepçe operatörü Ü.M. (37), tarla sahibi T.Z. (47) ile E.B. (37), M.D. (54), D.D. (20) ve F.D’yi (33) gözaltına aldı. 5 metrelik çukur açan zanlıların yanındaki iki altın dedektörüne de el kondu.
GÖKHAN YALKALK Torbalı DHA