Ege Can dostlar emin ellerde

Can dostlar emin ellerde

15.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Geçici Hayvan Bakımevi açıldı. Başkan Osman Gürün, “Türkiye’ye örnek olacak bir projeye imza attık” dedi

Can dostlar emin ellerde

Menteşe ilçesinde, 37 bin 349 metrekare arazi üzerinde, 3 milyon 715 bin lira yatırımla hayata geçirilen tesisin açılış törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan Alpözen, Muğla Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Doç. Dr. Nurdan Saraç, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Parmakla gösterilecek

Teknik donanımları ve doğal yaşam alanlarıyla örnek olacak bir tesisi Muğla’nın doğaya ve canlılara saygılı insanlarının hizmetine sunduklarını belirten Başkan Gürün, “Bizim için çok özel bir projeyi kentimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesin parmakla göstereceği tesisimiz, Muğlalıların canlılara ne kadar saygılı olduğunun ve böyle büyük bir yatırımı yapabilecek kadar hassas olduğunun göstergesidir” diye konuştu. Muğla’daki sokak hayvanları için 7 gün 24 saat hizmet verecek olan tesisin, hayvanseverleri çok mutlu ettiğini belirten Muğla Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Doç. Dr. Nurdan Saraç ise, “Artık, nerede yaralı hayvan görsek gece ya da gündüz acil müdahalenin yapılabileceği bir yerin var olduğunu bilmek mutluluk verici” dedi.