Ege Çanakkale’ye beş yıldızlı huzurevi

Çanakkale’ye beş yıldızlı huzurevi

28.03.2017 - 05:29 | Son Güncellenme:

Çanakkale Kepez’de, yapımı 2016 yılının Şubat ayında tamamlanan ve Temmuz ayından itibaren de 114 yaşlıya hizmet vermeye başlayan huzurevi için resmi tören yapıldı

Çanakkale’ye beş yıldızlı huzurevi

Yapımına 2016 yılında başlayan ve Temmuz ayından bu yana 114 yaşlıya hizmet veren Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin töreninde konuşan Vali Orhan Tavlı, “Ne mutlu ki bize; büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettiği saygıyı ve hürmeti gösteren bir geleneğe sahibiz. Bugün bu geleneğimizin bir örneği daha Çanakkale’de hayat bulmaktadır. Geçtiğimiz yıl yapı tamamlanan 114 kişi kapasiteli huzurevimiz saygıdeğer büyüklerimizin hizmetine resmen sunulmaktadır. Büyüklerimize sunulacak hizmet kalitesinin artırılması ve çeşitlendirilmesi için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çanakkale’ye beş yıldızlı huzurevi

Çalışmalar sürüyor

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise, geçtiğimiz yıl Temmuz ayından bu yana yaşlıların hizmet almaya başladığı huzurevinin resmi açılışını ancak gerçekleştirebildiklerini belirterek, “Yollar, köprüler, hanlar, hamamlar yapılır ama büyüklerimize sahip çıkmak, onlarla beraber mutlu olmaya çalışmak, onlara daha rahat bir hayat sunulmasına imkan sağlamak en büyük en büyük mutluluğumuz ve onurumuz. Bugün 100’den fazla yaşlımız burada hizmet alıyor. İnşallah bu sayıyı daha da artıracak imkanlarımız olacak. Buna yönelik çalışmalarımız var” diye konuştu.

Atölyeyi gezdiler

Vali Tavlı, Milletvekili Turan, Belediye Başkanı Mutan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Karadağ ve yaşlılar hep birlikte kurdelasını kesip, beş yıldızlı otel ayarındaki merkezin açılışını yaptı. Açılışın ardından AK Partili Milletvekili Bülent Turan, yaşlıların el emeği ürünleri yaptıkları atölyeyi gezdi. Turan, yaşlıların yaptığı el emeği ürünlerden satın alarak, destek verdi. Tören, protokol üyelerinin yaşlılarla sohbet etmesi ile son buldu.