Ege Çeşme’de gün boyu müzik

Çeşme’de gün boyu müzik

23.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Garanti Flexi ana sponsorluğundaki Chill-out Festival, 6’ıncı yılında İstanbul dışına çıkarak, Çeşme kumsallarında müzikseverlerle buluşacak.

Çeşme’de gün boyu müzik

Bugün, Çeşme’deki Fun Beach Club’ta gerçekleşecek festival, sabahtan başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek. Festival, Küba’nın eşsiz ritimlerinden, down-tempo chill müziğe, funk müzikten soul’a dünya starlarını Çeşme’ye taşıyacak. Festival’de yer alacaklar arasında Cuban Brothers ve Kraak&Smaak (canlı), Mad Mats, Kid Bongo, cantanca, Memo Garan, Low Earth, Lounge 96 Allstars gibi isimler bulunuyor.

Çeşme’de gün boyu müzik


Kısmet’te Gökçaylı defilesi düzenlendi
Türk moda tasarım dünyasının prensi Vural Gökçaylı, Kuşadası’nda Kısmet Otel’de, Hanzade Özbaş’ın ev sahipliğinde bir defile düzenliyor. Chivas Regal’in sponsorluğundaki gecede, 25. evlilik yılını da kutlayacak olan Gökçaylı çifti, Kısmet’in eşsiz bahçesindeki asırlık çamların altına kurulan görkemli masada dostlarına, Hanzade Özbaş’ın özenle hazırladığı gastronomi ziyafeti verecek. Gökçaylı’nın Chivas koleksiyonunu aralarında Zeliha Çal, Alona, Tuğba Karaca, Özge Ulusoy ve Ebru Ürün’ün de bulunduğu mankenler, Kısmet Otel’’in şadırvanlı büyük havuzunun su üstü köprü podyumunda sergileyecekler.