EgeÇeşme halkı, bir yıldır ikinci doktoru bekliyor

Çeşme halkı, bir yıldır ikinci doktoru bekliyor

26.05.2017 - 03:27 | Son Güncellenme:

İlçenin efsane Belediye Başkanı Nuri Ertan’ın, ölen torunu için yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi’ne bir yıldır ikinci hekim atanmadı. Ertan, “Yetkililerden ilgi bekliyoruz” dedi

Çeşme halkı, bir yıldır  ikinci doktoru bekliyor

ÇEŞME’NİN efsane Belediye Başkanı Nuri Ertan’ın, ölen torunu Elif Şişmanoğlu için Dalyan Mahallesi’nde yaptırdığı, “Çeşme 3 No’lu Elif Şişmanoğlu Aile Sağlığı Merkezi, bir yıldan bu yana yeni doktor ataması bekliyor. Yaz sezonunun geldiğini, nüfusun artacağını, vatandaşların sağlık sorunlarının daha kısa sürede çözümü için yetkililerden yardım beklediğini kaydeden Ertan, “Sağlık ocağına bir yıldan bu yana hekim gönderilmedi. Bir hekim var, o da yeterli olmuyor. Ayrıca, kurumun bahçesindeki fidanlar kurudu, etrafı ot bürüdü. Ama hâlâ yetkililerden bir yanıt gelmedi” dedi, isyan etti.

Haberin Devamı

‘Ömrümü adadım’

Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen hayır işlerinden vazgeçmeyeceğini, elinden geldiği kadar yardımlarda bulunmayı sürdürüceğini kaydeden Ertan, “Yılmayacağım, ömrümü Çeşme için adadım. En kısa sürede Çeşme’nin ihtiyacı olan bir de ortaokul yaptıracağım. Ancak yaşadığım bu olumsuzluk beni bir hayli üzdü” diye konuştu.

‘Ne gelen var ne giden’

Sağlık ocağının bahçesinde gezinti yapan, gördüğü olumsuzluklardan dolayı da kahrolduğunu kaydeden Ertan, “Aylarca ben ve vatandaşlar sağlık ocağını yeni bir doktor daha atanmasını bekledik. Ne gelen, ne de giden var. Sağlık ocağı açıldıktan sonra ilk kez geliyorum. Ama geldiğimde de büyük üzüntü yaşıyorum. Bakın, bahçenin hali ortada” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler