Ege Çeşme Sissus, yeniden hasta kabulüne başladı

Çeşme Sissus, yeniden hasta kabulüne başladı

18.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çeşme’nin ilk ve tek özel hastanesi olan ve Eylül 2009’da kapatılan Özel Sissus Hastanesi tekrar hasta kabulüne başladı.

Çeşme Sissus, yeniden hasta kabulüne başladı


İşletmeciliğini Ayhan ve Cem Savaşan’ın yaptığı hastanenin başhekimliğine yine Prof. Dr. Erkan Sevinç getirilirken, genel koordinatörlüğünü Mehmet Karakuş üstlendi. Sloganlarının ‘Güleryüzlü hizmet’ olduğunu, iyi bir hekim ve sağlık personeli kadrosu kurduklarını yakında yeni branşları da hizmete açacaklarını belirten Mehmet Karakuş, hastaneyi baştan sona yenilediklerini ve hastalara da çok özel fiyatlar uygulanacağını söyledi.

Belediyeye hizmet isyanı
Manisa merkez Akmescit Mahallesi Emre ve Ceylan Sokak’ta oturan 40’a yakın ev sahibi, hizmet gelmediği gerekçesiyle Manisa Belediyesi’ne tepki gösterdi. Mahalledeki birçok sokağın yenilenip doğalgaz geldiğini belirten ev sahipleri, iki sokağın ihmal edilmesine bir anlam veremediklerini söyledi. Emre Sokak’ta oturan Okan Yılmaz, hem Manisa Belediyesi’ne hem de Manisagaz A.Ş.’ye başvurduklarına rağmen hiçbir cevap alamadıklarını kaydetti. Yılmaz, “Kenar mahallelere hizmet verilirken, doğalgaz bağlanırken, çöp konteynırları konulurken, bizim sokağımızda ayrımcılık yapılıyor. ” diye konuştu.
İLKER KILIÇASLAN Manisa DHA