Ege Çiğli gümbür gümbür geliyor

Çiğli gümbür gümbür geliyor

30.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında da başarılı bir futbol sergileyen Çiğli Belediyespor Osman’ın ilk yarıda attığı gollerle zafere koştu, taraftarlarını bir kez daha coşturdu

Çiğli gümbür gümbür geliyor

Bölgesel Amatör Lig’de grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çiğli Belediyespor, yoluna kayıpsız devam ediyor. Çiğli Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında 10 kişi kalmasına rağmen maçı 2-0 kazanmayı bildi. Bu galibiyet, Çiğli’yi hedefe bir adım daha yaklaştırırken, tribünleri dolduran 4 bin dolayında seyirci de bayram yaptı. Maçın 13. dakikada kerim’in ön direğe kestiği topu Osman, bekletmeden şutladı. Osman, kaleciden dönen meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada Emrah’ın arapasıyla buluşan Osman, kendisinin ve takımının ikinci golünü atmakta zorlanmadı: 2-0. Karşılaşma bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Bergama tek attı 3 aldı
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup lideri Bergama Belediyespor, Torbalıspor engelini de aştı. 7 Eylül Stadı’nın çim görünümlü toprak sahasındaki maçta zorlanan Belediyespor, Gökhan Meriç’in attığı golle maçı 1-0 kazandı ve üç puanı cebine koydu. Bu sonuçla Torbalıspor, iyice dibe çöktü.
Maçın 8. dakikasında Can’ın serbest vuruşunda kafayı çakan Gökhan Meriç, topu filelere yolladı: 1-0. 35. dakikada topsuz alanda Hakan’a arkadan tekme atan Torbalısporlu Onur, kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 52. dakikada Hasan’ın şutu direkten döndü. İlerleyen dakikalarda her iki takım da gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maç Bergama’nın 1-0 galibiyetiyle bitti.

Kemalpaşa’dan yarım düzine
İzmir Süper Amatör A Grubu’nda mücadele eden Kemalpaşaspor, 8 Eylül Stadı’ndaki maçta Deniz F.K’yı 6-0 yendi. Rakibini hezimete uğratan Kemalpaşaspor, bu sonuçla ikinci sıraya yükseldi. Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Foça Belediyespor’a 90+2’de kalesinde gördüğü gol ile 2-1 yenilince liderlikten inen Kemalpaşaspor, aldığı bu galibiyetle taraftarının gönlünü aldı. Kemalpaşaspor’un gollerini 21. dakikada Ferdi, 36. dakikada Üzeyir, 46. dakikada Serkan, 49. dakikada Burak, 61. dakikada Serkan ve 83. dakikada Hüseyin kendi kalesine attı. Karşıyaka Belediyespor’u 1-0 yenen Yeşilova, grupta liderliğini korudu.

Ödemiş’in galibiyet hasreti bitmedi
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Küçükköy Belediyespor’un konuğu olan Ödemiş Belediyespor, 1-1’lik skorla yine kan kaybetti. En yakın İzmir takımıyla arasında 7 puanlık fark oluşan Ödemişspor, Çiğli ve Y.Bornova’nın kazandığı haftada kendini ateşe attı. Küçükköy Tafil Türkkan Stadı’nda çok soğuk bir havada oynanan karşılaşmada 8. dakikada Ödemişsporlu Murat Parıltı, topu filelere yolladı ancak hakem ofsayt gerekçesiyle geçerli saymadı. 21. dakikada Berk Deniz’in sert şutunu kaleci Serhat elinden kaçırdı, Oktay Arıkan tamamladı ve Ödemiş 1-0 öne geçti. 71. dakikada Üzeyir’in pasında Engin’in şutunu kaleci Metin çeldi, Engin, önüne düşen topu filelere yolladı: 1-1.

Torbalı’da yönetim krizi
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta 9 maçta 2 puan toplayıp son sıraya demir atan Torbalıspor’da Halit Çebi başkanlığındaki yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüpteki maddi problemleri aşamayan Çebi ve yönetiminin 16 Aralık’ta kulüp binasında düzenleneceği açıklanan kongrede aday olmayacağı öğrenildi. 3. Lig’den geçen sezon BAL’a düşen, bu kategoride de sıkıntılı günler yaşayan kırmızı beyazlı ekipte henüz yönetime aday çıkmadı. Kulübe yakın çevreler, ekonomik sorunlar yüzünden hiç kimse-nin yönetime talip olmaya yanaşmadı- ğını, bu gidişle Torbalıspor’un anahtarının kaymakama verilmesinin gündemde olduğunu konuşuyor.

Şimşek, zirveye sımsıkı tutundu
İzmirspor, Teknik Direktör Zeki Çakır’ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ertunga Kuşhan ile başarıdan başarıya koşuyor. Geçen hafta Uşak Belediyespor’u deplasmanda 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdüren Şimşekler, lider Bergama Belediyespor’un ardından averajla ikinci sırada bulunuyor. Antrenör Ertunga Kuşhan, oyuncularının büyük bir özveriyle mücadele ettiğini, disiplin ve kazanma arzusuyla bir seri yakaladıklarını, önümüzdeki haftalarda seriyi sürdüreceklerini söyledi. Maçtan sonra futbolcularını tek tek kutlayan genç çalıştırıcı, “Hedefimiz belli. Bu yoldan dönüş yok” dedi.