Ege Çiğli’de herkese eşit hizmet

Çiğli’de herkese eşit hizmet

02.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde “eşit hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların her türlü ihtiyaç ve sorunuyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Çiğli’de herkese eşit hizmet

Çalışmalar kapsamında hali hazırda 500 haneye gıda kolisi, 73 haneye sıcak yemek, 200 haneye ev temizliği, 63 haneye hasta bezi desteği sağlıyor. Tam donanımlı engelli nakil araçları ile 35 vatandaşa tedavi ve kontrolleri için nakil hizmeti sunuyor. Belediye ekipleri talepte bulunan 1290 engelli vatandaşı evlerinde ziyaret ederek kuaför, kişisel bakım ve banyo desteği de sağlıyor.

Haberin Devamı

Çözüm için çalışıyoruz

Çiğli’yi herkes için yaşanabilir kılmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Gümrükçü, “Dezavantajlı vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaç ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Temel ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim, sanat, spor ve turizm başta olmak üzere hayatın her alanında başkasının ihtiyacına gerek duymadan sosyalleşebilmeleri için hizmet ve projeler üretiyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle herkesi engelli vatandaşlarımızın hakları konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.