Ege Çıkar bizi Süper Lig’e Göztepe

Çıkar bizi Süper Lig’e Göztepe

24.05.2017 - 05:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig hayalini gerçekleştirmek isteyen sarı kırmızılılar artık son virajda. Başarılar Göz Göz

Çıkar bizi Süper Lig’e Göztepe

Fatih Tanfer: Göztepe’de 1 puan almasının Play Off’a çıkması için yeterli olacağı Denizlispor karşısında maça çok enerjik, ileride Jahovic ve Umut’la uçta başlattığı baskı ve disiplinli bir oyun anlayışı hakimdi. Savunmada Leo ve Emrecan dikkatli, orta alanda Gosso sadece defansif açıdan etkiliyken, Segbefia kendisinden çok umutlu olduğum istenilen performasa ulaşamadı.

Kazanmak zorunda

Göztepe 30.dakikadan sonra hakikatten imrenilecek ve muhteşem bir destek veren seyircisinin etkisiyle sağdan Tayfur soldan Halil’in getirdiği toplarla buluşan Jahovic’le 3 net gol pozisyonu kaçırdı. Tayfur’un direkten dönen topuda cabası. İkinci yarı Tayfur getirdi Jahovic klasını konuşturdu. Ve lüzumsuz bir geri pas sonrası gelişen atakta Göztepe golü yedi. Son 15 dakika kabus gibiydi. Yılmaz Hoca, Lokman’ı geri dörtlünün önüne yerleştirdi. Play Off’un ilk maçı yarın İzmir’de Boluspor’la. Göztepe’nin gücü Boluspor’dan çok üstte olduğu bir gerçek. Ancak bundan sonra hedefin Süper Lig ise Boluspor maçından başlayarak tüm maçları kazanıp, Süper Lig’de yerini almaktır. Haydi Göztepe! Tek inanın.

Başaracaksınız...

Bülent Buda: Göztepe’nin gerçek gücünü, isteğini, hırsını sergileyeceği Play Off’tayız. Artık bu süreçte geriye dönüş yok. Ya varsınız yada yoksunuz. Göztepe’nin varoluşunu, karakterini, isteğini kanıtlayacağı ilk 180 dakika bizleri bekliyor. Bu takım eğer isterse seyircisinin muhteşem desteğinide arkasına alarak Süper Lig’e merhaba diyebilir. Artık fazla sözün bittiği yerdeyiz. Top ortada ve futbolcularda. O futbolcular büyük bir dayanışma örneği göstererek Göztepe’nin özlemini çektiği Süper Lig’e ulaşan isteyen kahramanları olabilirler. Yanlı yansız bütün İzmir’in bir Süper Lig takımına gereksinmesi var. Hadi çocuklar. O sevinci yaşatın tüm İzmir’e...

İlk adım atıldı

İsmail Özelçinler: Göztepe’nin Play Off’a kalması ve Boluspor’la eşleşmesi, Süper Lig’e atılan ilk adımdır. Ben geçmişe, geçmiş maçlara, Göztepe’nin yetersiz performansı sözcüklerine bu aşamada zerre kadar katılmıyorum. Bu maçların havası, atmosferi bambaşkadır. Göztepe, taraftarlarının da büyük desteğiyle öncelikle Bolu engelini aşacağına inanıyorum.
Mehmet Demirtaş: Müthiş bir ilk yarı sonrası hayal kırıklıkları, ‘İnandık, inanıyoruz’ söylemleri, acısı ve tatlısıyla direkt çıkabileceği gözüyle baktığımız Göztepe Play Off’lara kaldı. Son haftalarda yükselen form grafiği, sevgili Başkan Mehmet Sepil’in oyuncularının arkasında dağ gibi durması meyvesini verdi ve bizlere seyir zevki yüksek maçlar izletecekleri kesin. İlk maç Bornova Stad’ında. Burda tek şart hedefe odaklanmak, istemek ve muhteşem bir takım oyunu. Göztepe’de böyle günleri aşacak futbolcu kalitesi var. Haydi çocuklar güldürün yüzümüzü.