Ege Cinnetin fotoğrafı

Cinnetin fotoğrafı

05.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çanakkale’de Ali Eski, evi terk eden, barışmaya yanaşmayan eşini tabancayla vurdu, sonra kendi kafasına sıktı. İkisi de hastanede öldü; olan, 6, 10, 12 yaşlarındaki üç kardeşe oldu

Cinnetin fotoğrafı

Çanakkale Şehir İskelesi’nde önceki gün korkunç bir olay yaşandı. Cinnet geçiren Ali Eski (38), aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu bilinen eşi Hediye Eski’yi başından tabancayla vurdu. Sonra namluyu kafasına doğrulttu, tetiği sekti. Bu arada eşini korumaya çalışan Gülşen Korkmaz’ı da tabancanın kabzesiyle yaraladı. Karı koca, hastaneye kaldırıldı. İkisi de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İkisi de öldü. Olan, geride kalan gözüyaşlı annesiz babasız üç çocuğa oldu. Ereğli’de yaşayan üç çocuk annesi Hediye Eski, 5 gün önce kaçarak Çanakkale’deki yakınlarının yanına sığındı.

Haberin Devamı

Beş gün önce kaçtı
Ali Eski, eşinin izini bulup barışmak istedi. Çanakkale Şehir İskelesi’ndeki buluşmada sinirler gergindi. Hediye Eski eve dönmek istemeyince, çılgına dönen Ali Eski, eşini tabancayla başından vurdu. Engel olmak isteyen Gülşen Korkmaz’ı yaraladıktan sonra son kurşunu kafasına sıktı. Ali Eski ve Hediye Eski, Çanakkale Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Hediye Eski, dün saa t01.00’de, Ali Eski ise sabaha karşı hayatlarını yitirdi. 6, 10 ve 12 yaşlarındaki üç kardeş, hem annesiz hem babasız kalmanın acısıyla yıkıldı.

İkna edilemedi

Polislerin 10 dakika ikna etme çabalarına aldırmayan Ali Eski, cep telefonundan birilerini aradı, sonra eşini vurdu. Eşinin başından bir süre ayrılmayan öfkeli koca, sonra kendi canına kıydı. Cesetler, otopsi için İstanbul Adli Tıp’a gönderildi.

Haberin Devamı

Cinnetin fotoğrafı

Ürperten sahne

Ali Eski, evden kaçıp Çanakkale’deki bir yakınının yanına sığınan eşi Hediye Eski’yi vurdu. Bu arada Gülşen Korkmaz’ı yaraladı. Buket, annesi Gülşen Korkmaz’a sımsıkı sarıldı. Ali Eski, sonra da kafasına sıktı. Karı koca yan yana yattı. Çanakkaleliler, bu ürperten sahneden gözlerini dakikalarca ayıramadı.