Ege Çoşku tavan yaptı!

Çoşku tavan yaptı!

21.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Çoşku tavan yaptı

İzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik ve konserlerle kutlandı. Gündoğdu Meydanı’nı dolduran 10 binlerce İzmirli hep bir ağızdan 10’uncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı söyledi. Havai fişek ve ışık gösterilerinde unutulmaz görüntüler ortaya çıktı. Türkiye’nin ilk Reggae grubu olan Sattas, Türkçe rap’in uluslararası sahnedeki sesi Ceza ve pop-rock tarzını kendine has yorumlayan Can Bonomo’nun konseri ise 19 Mayıs coşkusunu zirveye taşıdı, kutlamalar geç saatlere kadar sürdü. Bayraklı Belediyesi’nin Smyrna Meydanın’nda düzenlediği Candan Erçetin konserinde, sahneye kırmızı elbisesiyle çıkan Erçetin ve sevilen şarkılarıyla hayranlarını büyüledi. İZMİR DHA

Haberin Devamı

Bayram izdihamı

Çoşku tavan yaptı

BORNOVA’da 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı binlerce vatandaşın katıldığı etkinliklerle kutlandı. İzdihamın yaşandığı kutlamalar, Cumhuriyet Meydanını’ndan yürüyüşle başladı. Mustafa Kemal Caddesi bayraklarla kırmızı-beyaza boyandı. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da ise, Türk Rock Müziği’nin sevilen grubu Gripin binlerce bornovalıyla buluştu.

Mehmet Erdem büyüledi

Konak Belediyesi ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Mehmet Erdem’in konseriyle kutladı. Göztepe Deniz Atı Parkı’nda düzenlenen Gençlik Şöleni’nde konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Bugün okuyabiliyorsak, meslek sahibi olabiliyorsak bu Cumhuriyetin eseridir. Bağımsızlığı, özgürlüğü korumak istiyorsak Cumhuriyete sahip çıkmak zorundayız” dedi.
Ardından sahneye şarkıcı Mehmet Erdem çıktı. Erdem, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Yazarlar