Ege Cumhuriyet kazanımları yaşatılıyor

Cumhuriyet kazanımları yaşatılıyor

07.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

CHP Aydın İl Örgütü ile Efeler İlçe Örgütü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet kazanımları yaşatılıyor

Kadınlar olarak Cumhuriyet’in kazanımlarını yaşatmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme imkânını sağlayan Atatürk’ü minnetle andıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Erzurumlulardan ziyaret

Çerçioğlu’nun diğer konukları ise Aydın Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek Başkanı Ethem Yeşilyurt, Başkan Çerçioğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Başkan Çerçioğlu ise Yeşilyurt ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Gündem ticaret

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’e nezaket ziyaretinde bulundu. Çerçioğlu’na CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile yönetimleri ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Evrim Karakoz ile Barış Altıntaş da eşlik etti. Aydın’da ticaretin daha geliştirilmesi için yapılabilecekler konuşuldu.