Ege Cumhuriyet şöleni

Cumhuriyet şöleni

29.10.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet’in 100. yılı anısına Karşıyaka Volkan Konak, Çiğli de Melek Mosso’yu sevenleriyle buluşturdu.

Cumhuriyet şöleni

Cumhuriyet’in 100. yılı onuruna Karşıyaka’da Volkan Konak, Çiğli’de de Melek Mosso sahne aldı. Karşıyaka Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı için düzenlenen konserde, Volkan Konak sevenleriyle bir araya geldi. Yağmura rağmen alanı dolduran yüzlerce yurttaş, Konak’ın şarkılarına büyük coşkuyla eşlik etti; ellerinde Türk bayrakları ile alanı gelincik tarlasını dönüştürdü. Konak’ın konser sonunda söylediği İzmir Marşı geceye damga vurdu. Böyle anlamlı bir gecede bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu vurgulayan  Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz; burası Karşıyaka, burası Atatürk’ü sevenlerin, Cumhuriyet’e aşık olanların kenti! Buradan öyle bir vatansever duygu çıkıyor ki Karadeniz’e, Doğu Anadolu’ya, Akdeniz’e, Türkiye’nin her yanına yeter; bu sevgi ülkemizin dört bir tarafına yayılıyor. Bununla gurur duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Park müjdesi verdi

Cumhuriyetin 100. yılını söyleşiden resim sergisine, tiyatro gösteriminden klasik müzik dinletisine, sportif turnuvalardan kermese dolu dolu bir programla kutlayan Çiğli Belediyesi de, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Melek Mosso’yu müzikseverler ile buluşturdu. Balatçık Mahallesi’nde gerçekleştirilen konsere, binlerce genç katılım gösterdi. Çiğlililerin Cumhuriyete olan bağlılığına vurgu yapan Başkan Utku Gümrükçü, “Muazzam bir konser oldu. Melek Mosso ve Atamızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz bu güzel gecede adeta ışık saçtı. Çiğli Belediyesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılını ilçemize yakışır bir şekilde kutlamak ve Cumhuriyet devrimlerini her daim ileri taşımak adına çalışıyoruz” diye konuştu. Gençlere de seslenen Gümrükçü, Gençlik Parkı müjdesi verdi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet şöleni

100. yıla özel

Çiğli Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı anısına Balatçık Mahallesi’nde yapılan parkı yoğun bir katılımla hizmete açtı. Oyun grupları, fitness aletleri, tenis kortu, basket sahası, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çocuklar ve ebeveynlerine kaliteli bir sosyalleşme imkanı sunan parkın açılışında konuşan Başkan Utku Gümrükçü, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da kentimizin kimliğine yakışan hizmet ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.