Ege ‘Daha güçlü bir ülke için fırsat’

‘Daha güçlü bir ülke için fırsat’

20.06.2018 - 23:53 | Son Güncellenme:

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet Tezkan, eski Bakan Işılay Saygın’ı ziyaret etti. Saygın, “İYİ Parti’yi destekliyorum” dedi.

‘Daha güçlü bir ülke için fırsat’

İYİ Parti 1.Bölge İzmir milletvekili adayı, Gazeteci Yazar Mehmet Tezkan, Buca İlçe Başkanı Fikret Aktaş ile birlikte İzmir’in duayen siyasetçisi Işılay Saygın’ı evinde ziyaret etti. İzmir’deki çalışmaları anlatan ve destek isteyen Tezkan, “Saygın’ın bilgi ve birikimlerinden kendimize çıkaracağımız dersler var. Desteğini almak ve fikirlerini öğrenmek için ziyarette bulunduk. Verdiği değerli öğütlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener siyasette yarattığı dip dalgası ile bu seçime yön verdi. Bizler de İzmir’de üzerimize düşen görevi yerine getiriyor ve çok çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Takdir ediyorum’

Saygın ise, “Ben hiç belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi görevleri istemedim. Ama Allah nasip etti ve görevimizi yerine getirdik. Şimdi de görevlerimiz sona ermedi. Bize gelip danışan arkadaşlarımızla görüşüyoruz. İYİ Parti’yi destekliyorum. Başarılı olacaklarına da inancım tam” diye konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile aynı kabinede bakan olarak görev yaptıklarını da belirten Saygın, “Akşener ile birlikte bakanlık yaptık. Takdir ettiğim çok çalışkan bir siyasetçidir. İYİ Parti Türkiye için dengedir, farklı seslerin birlikteliği ile ülkenin daha güçlü olması için bir fırsattır” dedi.