Ege Decoyap Bodrum kapılarını açtı

Decoyap Bodrum kapılarını açtı

24.01.2020 - 00:04 | Son Güncellenme:

.

Decoyap Bodrum kapılarını açtı

Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen fuar açıldı. İç yapı dekorasyon ürünlerinin yer aldığı fuarı gezen Başkan Ahmet  Aras kente değer katacak üreticilere desteklerinin süreceğini belirtti.

Haberin Devamı

İnşaat sektörünün en kapsamlı buluşması olarak bilinen Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ‘Decoyap Bodrum’ renkli görüntülerle kapılarını açtı. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda açılan fuara, Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı. Fuara katılan firmalara katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Aras, “Bizim Bodrum’daki yapılaşmayla ilgili politikamız en başından bu yana aynı. Bodrum’un doğasına, mimarisine, dokusuna, insanına zarar veren bütün projelerin karşısında olmaya devam edeceğiz ama bu inşaat sektörünün tamamen karşısındayız demek değil. İhtiyaç duyulan ve Bodrum’a, halka zarar vermeyecek projelerin arkasındayız” dedi.

Haberin Devamı

Bisiklete bindi

Fuarda, personel giyim firması tarafından amatör mankenlerin sunduğu iş kıyafetleri defilesi sergilendi. Defilenin ardından stantları tek tek gezen, firma yetkilileriyle görüşen Başkan Aras ürünler hakkında bilgiler aldı. Bodrum mandalina dondurması bisikleti de fuar alanı girişinde görücüye çıktı. Üç tekerlekli bisiklet arkasındaki dev mandalina kasası ile fuarın maskotu gibi oldu. Bisiklete binerek fuar alanı içinde dolaşan Başkan Aras, mandalina gibi Bodrum’a değer katacak ürünlerin üreticilerine destek olmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İç yapı dekorasyon ürünlerinin yanısıra aydınlatma, dış cephe, su, ses ve yalıtım sistemleri, soğutma ekipmanları ve güneş enerjisi ile elektrik üretim teknolojileri gibi ürünlerin sergilendiği stantlar, yarına kadar ziyaret edilebilir.

PALMİYELERE KIŞLIK BAKIM

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkez ve mahallelerinde park, bahçe ve yeşil alanların korunması, ağaçların doğal gelişimlerini takip etmek amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kırmızı palmiye böceği zararlısı ile mücadele kapsamında başlatılan budama işlemleri, ilçe genelinde yaklaşık 6 bin palmiye ağacında uygulanmaya başlandı.

Yazarlar