Ege 'Değerlerimize sahip çıkmalıyız'

'Değerlerimize sahip çıkmalıyız'

18.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de son dönemlerde düşüşe geçen Göztepe’de, Başkan Mehmet Sepil gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sepil, “Başarısızlıklar geldiğinde daha dikkatli, daha sabırlı davranmak zorundayız. Bizi Göztepe yapan değerlere sahip çıkmamız lazım” dedi

Değerlerimize sahip çıkmalıyız

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, dün gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eski teknik sorumluları Bayram Bektaş’ın karakteriyle ve duruşuyla çok farklı biri olduğunu kaydeden Sepil, “Türkiye’de bulunduğumuz yapı içinde başarısızlıklar geldiği an herkesin gardı çabuk düşüyor. Bunun sonucunda da bu işin en kolay çözüm yolu teknik direktör değişikliği oluyor” diye konuştu.

Başkan Sepil, göreve getirdikleri Kemal Özdeş’in Göztepe’den önce de birçok takımdan teklif aldığını ancak Göztepe’nin teklifini hemen kabul ettiğini belirtti, “Teklifte bulunduğumda ‘Pazarlık etmeyeceğim, Göztepe’de başarı hikayesi yazmak istiyorum’ dedi.

‘Sorumlusu benim’

Biz de Kemal hocamıza yardımcı olacağız. Bugünkü kupa maçında Nazilli Belediyespor ve nerede oynanacağını henüz bilmediğimiz MKE Ankaragücü maçlarımız var. Bu sefer umuyorum ki hocamızla başarı yakalayalım. Kendisi ileride görmek istediğimiz Göztepe’nin omurgasını inşa etsin ve yolumuza devam edelim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Başarısızlık döneminde kulüp yapılarını anlamadan kendilerine yönelik eleştirilerin olduğunu aktaran Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu transfer harcamalarında bu tür şeylere ben bakıyorum. Her şeyin sorumlusu benim, burada bir sistem var, devre arasında da böyle çalışacak. İki senedir scout ekibinin onayından geçmeden kimseyi almadım. Hocalarımıza da danışıyoruz. Yanlışlarım olabilir ama neticede burada bir sitem var, bu sistemin başında da ben varım. Yanlış transfer yapabilir miyiz, tabii ki yapabiliriz. Başarısızlıklar geldiğinde daha dikkatli, daha sabırlı davranmak zorundayız. Bizi Göztepe yapan değerlere sahip çıkmamız lazım.”

Yazarlar