Ege Dengede kalmak için Guna!

Dengede kalmak için Guna!

10.01.2018 - 02:48 | Son Güncellenme:

Başak Buda ile İzzet&Rinat Araza çiftinin Alsancak’ta, eski Kızılay sokağındaki ‘Guna Mutfak&Dükkan’ı 07.30’dan 19.30’a kadar farklı lezzetleriyle hizmette...

Dengede kalmak için Guna

Uzman menü ve beslenme danışmanlarının da desteğini aldıklarını vurgulayan Buda, “Guna, evrende her canlıda bulunan üç enerji grubunun, ki bu enerjilerin arasında olumsuz enerjiler de yer alıyor, dengede olma haline deniyor. Biz de hayatın yalnızca biraz denge istediği gerçeğinden yola çıkarak, mevsiminde ve doğal yiyecekler sunuyoruz” vurgusunu yapıyor.

Haberin Devamı

Ana hatlarıyla, genetiğiyle oynanmamış tahılları tercih ettiklerini, veganları ve vejateryenleri de kucakladıklarını kaydeden Başak Buda, “Sporcular için özel ürünler geliştiriyor ve üretiyoruz. Tüm bunları kızartma yerine fırınlamayla, şeker yerine meyveyle, neşeli mutfak ekibimizle yapıyor ve sizlere en iyi gelecek ürünleri yaratmaya çalışıyoruz” diyor.

‘Guna&Mutfak Dükkan’da genetiğiyle oynanmayan siyez bulguru salatası başta olmak üzere farklı salatalar, ev yapımı granola, glutensiz-şekersiz tatlılar, sporculara özel taze protein karışımları, soğuk sıkım meyve suları, balık ekmek, ev yapımı hamburger, pizza ve falafele kadar birçok lezzeti bulmak mümkün...

‘TATLARIYLA BAĞIMLILIK YAPIYOR’

Mekânın müdavimlerinden işadamı Kemal Zorlu, “Genetiğiyle oynanmayan siyez bulguru salatası başta olmak üzere, farklı farklı salatalar, ev yapımı granola, glutensiz, şekersiz tatlılar, beni buraya bağladı” diyor.