Ege'Denizli'yi tasarım merkezi yapacağız'

'Denizli'yi tasarım merkezi yapacağız'

31.10.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından, Ticaret Bakanlığı’nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinatörlüğünde, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörüyle buluşturmak ve yeni tasarımcılar yetiştirilmesine öncülük etmek hedefiyle düzenlenen DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nın 2.’sinde final heyecanı sona erd.

Denizliyi tasarım merkezi yapacağız

Dereceye giren isimler şöyle: Ev Tekstili: Mystical Touch Projesi’yle Ecem Akbulut, Retrospektif Projesi’yle Melih Tümen, Amulet Peganum Harmala Projesi’yle: Eda Can. Banyo Tekstili: Benelava Projesi’yle Habibe Çakır, Agene Projesi’yle Barış Çarpar, Ritüel Projesi’yle Dilan Geyik.
Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte kouşan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “Denizli’yi orta vadede bir tasarım merkezi yapma hedefimiz var. Geçtiğimiz sene ilkini organize ettiğimiz yarışmamızın bu seneki teması “Zamansız Yolculuk” dedi. Memişoğlu, “Proje ekibimize, jüri üyelerimize, sponsor firmalarımıza, tüm paydaşlarımıza, değerli destekçilerimize ve DENİB’de görevli çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler