Ege Deplasman fobisi

Deplasman fobisi

01.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Deplasman fobisi

Akhisarspor’a 1-0 mağlup olan Göztepe, bu sezon dış sahadaki 4. yenilgisini aldı ve deplasmanda kazanamama serisini sürdürdü. Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Çok vasat bir oyun oynadık” dedi.

Haberin Devamı

Akhisarspor mağlubiyetiyle 15 puanda kalan Göztepe, 10. haftayı averajla 9. sırada geçti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon 5 deplasman maçından 1'ini kazanırken, 4'ünden sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

‘Konsantre olamadık’

Alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, maçın 3. dakikasında geriye düştüklerini anımsatarak, “Rakibin gol sonrası kapandığını gördük. İlk yarı golü aramak adına daha iyi bir oyun sergilemeliydik. Çok vasat bir oyun oynadık. İlk yarıda basit top kayıplarıyla rakibimize fırsat verdik. Akhisarspor 2. golü de bulabilirdi. Hatalarımızı biliyoruz gerekeni yapacağız” dedi. Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarınSpor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çengelköy Futbol Yatırımları'nı İzmir Atatürk Stadı'nda konuk edecek Göztepe, ligde ise 5 Kasım Pazartesi Çaykur Rizespor ile Bornova Stadı'nda karşılaşacak.

Yazarlar