Ege Derya Baykal, IKEA Bornova’ya geliyor

Derya Baykal, IKEA Bornova’ya geliyor

27.02.2009 - 02:27 | Son Güncellenme:

TİYATRO sanatçısı Derya Baykal, yarın IKEA Bornova’da olacak. Son aylarda, dekorasyon ve sağlık konularındaki televizyon programlarıyla dikkat çeken Baykal, mağazının mutfak bölümünde, sevenleriyle buluşacak.

Derya Baykal, IKEA Bornova’ya geliyor

Mutfakların, küçük bütçelerle ve ufak dokunuşlarla nasıl daha keyifli bir ortama dönüşebileceğini anlatacak. Dar alanları verimli kullanmanın yollarını, dolap ve sofra düzenlerini gösterecek.

Haberin Devamı

Murat Boz, yarın D&R Mağazası’nda
SON albümü ‘Şans’la çıkış yapan Murat Boz, yarın 14.00’te, Forum Bornova’daki D&R Mağazası’nda hayranlarıyla buluşacak. Yakışıklı popçu, onlarla bol bol sohbet edecek, albümünü imzalayacak. Olumlu tepkiler aldığını söyleyen Boz, “Çıkış parçası ‘Para Yok’, bir Ersay Üner bestesi. Şarkılarda, Mustafa Ceceli, Soner Sarıkabadayı, Ersay Üner, Suat Aydoğan, Fettah Can, Sinan Ceceli ve Mert Ali İçelli gibi birbirinden yetenekli müzisyenlerin imzaları var. Dört şarkının bestesi ise bana ait” diye konuştu.

Yeni şarkılarını seslendirdiler
EGE Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Müziği Konservatuarı mezunları Hakkı Balamir, Yalçın Öztüfekçi, Yalım Akın, Alper Atakan ve Coşkun Ekşi’nin, 2003’te kurduğu “Grubal Enfeksiyon” adlı müzik grubu, sevenleriyle buluştu. Grup, EÜ Kampus Kültür Merkezi’ndeki konserde, yaz başında dinleyicilerle buluşturacakları albümden parçaları ilk kez seslendirdi. İzleyenlerden tam not alan Grubal Enfeksiyon, uzun süre alkışlandı.