Ege Develer havut giydi güreş provası yaptı

Develer havut giydi güreş provası yaptı

21.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

MUĞLA’NIN Milas İlçesi’ne bağlı Selimiye Beldesi’nde 11 Aralık Perşembe günü deve güreşi yapılacak.

Develer havut giydi güreş provası yaptı

Selimiye Lisesi yararına gerçekleştirilecek. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 120 tülü karşı karşıya gelecek. Güreşlere hazırlanan develerden 15’ine davul-zurna eşliğinde havut giydirildi, ardından mücadeleleri izlendi. Belediye Başkanı Mehmet Gül, “Herkesi bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sürücülerin dikkatine
Dünyaca ünlü oto lastiği üreticisi Michelin, sürücüleri uyarıyor. Uzmanlar kent kent gezip, “Lastiklerde Doğru Hava Basıncı” adı verilen eğitici etkinliği gerçekleştiriyor. Karayolu taşımacılığının ve ulaşımın daha güvenli olması için araç lastiklerinin uygun hava basıncında olması gerektiğine dikkat çekiliyor. İzmir’e gelen ekip, bugün de Forum Bornova’da olacak.

Çocuklar, masallar alemine götürüldü
TÜM dünyada çok sevilen Looney Tunes kahramanları Tweety, Tazmania Canavarı ve Bugs Bunny, Forum Bornova’da İzmirli çocuklarla buluştu. Küçükler, çizgi film karakterleriyle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. D&R işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, zeka abidesi tavşan Bugs Bunny, şaşkın civciv Tweety ve gelmiş geçmiş en sevimli canavar Tazmania Canavarı’yla keyifli dakikalar geçirildi.