Ege Doçent olduğu gün öldü

Doçent olduğu gün öldü

31.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi hocası Süleyman Yaman Koçak, Nazilli’de, TIR’ın altında kaldı. İlk müdahaleyi, 10 aylık doktor eşi yaptı ama kurtulamadı

Doçent olduğu gün öldü

Pamukkale Üniversitesi, Doç. Süleyman Yaman Koçak’a ağlıyor. Dün sabah doçentlik unvanı onaylanan Koçak, öğle saatlerinde Kuşadası’na giderken Nazilli’de geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Denizli-Aydın Karayolu’nda Nazilli’ye bağlı Bereketli Köyü’ndeki bir süt ürünleri merkezinden alışveriş yapmak için arabasını yol kenarına çeken Koçak, karşıya geçerken TIR’ın altında kaldı.

Doçentlik cüppesi giymişti
33 yaşındaki Süleyman Yaman Koçak’ın doçentlik unvanının üniversite senatosu tarafından onanması nedeniyle dün sabah tören düzenlendi. Fakat bu büyük mutluluk, birkaç saat sonra hüzne dönüştü. Peynir almak için karşıdaki markete giden Koçak’a, Can Çin (31) idaresindeki 20 FN 425 plakalı TIR çarptı. Havaya savrulan Koçak’a ilk müdahaleyi, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma görevlisi eşi Dr. Nilüfer Koçak yaptı. Ancak Süleyman Koçak, olay yerinde hayatını kaybetti. Koçak’ın ölümü sevenlerini kahretti.

Haberin Devamı

10 aylık evliydiler

Genç doçent Süleyman Yaman Koçak ile aynı üniversitede tıp fakültesinde araştırma görevlisi olan Nilüfer Koçak, 10 ay önce muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. Nilüfer Koçak, gözünün önünde meydana gelen kazada eşini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı, gözyaşlarına boğuldu. Çiftin yakınları, kazadan sonra hastaneye akın etti.

Yazarlar