EgeDOĞALGAZ GELİYOR

DOĞALGAZ GELİYOR

06.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından bir süredir yürütülen temaslar meyvesini verdi. Bodrum’un enerji ihtiyacını karşılayacak doğalgaz boru hattı çalışmaları Enerji Bakanlığı tarafından en kısa zamanda başlatılacak.

DOĞALGAZ GELİYOR

Bodrum halkının temel ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Aras, “Geçtiğimiz aylarda artan nüfus doğrultusunda ısınma amacıyla kullanılan elektrik talebinin artmasıyla yaşanan enerji krizine çözüm getirecek, konutların ve işletmelerimizin ekonomik ve temiz enerjiye ulaşımını sağlayarak kış turizminin gelişmesine de olanak sağlayacak bu büyük yatırım için hükümetimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

Haberin Devamı

Personele sıfır atık eğitimi

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli çevre mühendisleri, belediye personeline bina içi ve bina dışı sıfır atık konulu eğitim gerçekleştirdi. Kurum içi personele eğitimlerini tamamlayan ekip daha sonra saha personelleri ile bir araya geldi. Temizlik İşleri Müdürlüğü saha temizlik personellerine, çöp ve atık nedir, çöpten çıkan ambalaj atıkların ayrılıp ilgili konteynıra nasıl aktarılır ve sahadaki eksikler ile nasıl yerinde müdahale edilir konularında eğitim yapıldı. Hedeflerinin konteynersiz ve atıksız bir kent olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Evsel atığı mümkün olduğunca azaltıp geri dönüşüme göndererek ekonomiye kazandırmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

Çalışmalar kapsamında, ilçeye 200 adet atık yağ kumbarası koyulacağı belirtildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler