Ege Dört fuar birden

Dört fuar birden

08.10.2019 - 02:32 | Son Güncellenme:

Fuarizmir, ekim ayında dört fuara ev sahipliği yapacak. 9-12 Ekim’de MAKTEK İzmir, 17-19 Ekim’de Keyifli Yaş Alma Fuarı, 23-26 Ekim’de 8. MINEX ile IMMAT Kongresi, 23-25 Ekim’de de 46. Shoexpo, kente hareketli günler yaşatacak

Dört fuar birden

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği önemli fuar ve kongrelere ev sahipliği yapan fuarizmir, ekim ayında dört fuara ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

9-12 Ekim günleri arasında TÜYAP tarafından MAKTEK İzmir 2019 Fuarı düzenlenecek. 23-25 Ekim günleri arasında 46. kez kapılarını açacak olan Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı görücüye çıkacak. 23-26 Ekim günlerinde de MINEX-8. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, maden sektörünün büyük buluşması olacak. MINEX ile birlikte IMMAT 7. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi de fuarizmir’de gerçekleşecek. 17-19 Ekim günleri arasında fuarizmir, 2. Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.

Tasarım platformu

Makine sanayii ile imalat sanayiinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının en önemli firmaları MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nda bir araya gelecek. MAKTEK İzmir 2017, takım tezgâhları, metal- sac işleme makineleri, tutucular kesici takımlar, kalite kontrol ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcıların yanında yüzlerce tezgâh ve makine satışıyla sektörü canlandırdı. Bünyesinde gerçekleştirdiği ticari anlaşmalarla Türkiye’nin ayakkabı ihracatının en büyük destekçilerinden biri olan Shoexpo ise, ayakkabı ve çanta sektöründeki yeniliklerin, tasarımların ve modellerin buluşma noktası olacak. Bu yıl ilk kez Shoexpo İzmir’de, ‘tasarımcılar’ için özel bir platform oluşturulacak.

Haberin Devamı

MINEX büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle iki yılda bir düzenlenen MINEX - 8. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı da, Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilecek olan IMMAT 7. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi ile zenginleşecek. Bilim insanları, üreticiler, uygulayıcılar ve son tüketiciler olmak üzere maden sektörünün tüm paydaşları bir araya gelecek. Fuar, bu yıl yabancı katılımcı sayısını üç kat daha büyüterek yeni bir rekora ev sahipliği yapacak. Bu yıl ikinci defa yaş almış büyükleri buluşturacak Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi de, renkli görüntülere ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Dört fuar birden

TEZMAKSAN MAKTEK’TE

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının en önemli buluşması MAKTEK İzmir’e TEZMAKSAN, yerli ve milli yeni ürünleriyle katılıyor. Fuar kapsamında TEZMAKSAN, fabrikaları daha akıllı hale getirmek için tasarlayıp geliştirdiği Cubebox ve makinelerin operatörlerle 7 gün 24 saat konuşmasını sağlayan Kapasitematik’i sektör profesyonellerine tanıtacak. Ayrıca yeni nesil CNC teknolojilerini de katılımcılarının beğenisine sunacak. TEZMAKSAN ayrıca TEZMAKSAN Akademi’nin faaliyetlerini de katılımcılara aktaracak. Fuara 60 ülkeden 35 bini aşkın sektör profesyonelinin katılması bekleniyor. Herkesi Salon B’deki 206 numaralı standa beklediklerini belirten Genel Müdür Hakan Aydoğdu, “Yeni nesil teknoloji operatörlerimizi görücüye çıkarıyoruz” dedi.