Ege Dostların sohbet keyfi

Dostların sohbet keyfi

23.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaya Prestige Otel’in sahibi Mustafa Kaya, oğlu Feyzi Kaya ve Sba Ajans’ın sahiplerinden Emre Sarıgedik, Karaca Otel’in restorantında beraberlerdi.

Dostların sohbet keyfi

Beyler, objektifimize poz vermedi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Evin yolunu tuttu

Başarılı ressam Reyhan Özden, arkadaşları ile beraber bir cafede bişeyler içtikten sonra evine gitmek üzere yola koyuldu.

Alsancak turunda

İş adamı Ersan Özbelge eşi Elif Özbelge ve minik kızları ile kısa bir Alsancak turu yaptı. Kızlarının evde sıkıldığı söyleyen Elif hanım, “Kısa bir yürüyüş yapacağız” dedi.

Tek başına alışverişte

Ünlü kalp Cerrahı Cüneyt Türkoğlu’nun eşi Melis Türkoğlu,tek başına alışverişteydi.

Mağazaları dolaştılar

Çamura hayat veren seramik sanatçısı Müge Aygıt, arkadaşı ile birlikte Alsancak’taydı. Uzun süre mağazaları dolaşan hanımlar aradığını bir türlü bulamadılar.

İşleri çok yoğun

Derishow Mağazası’nın Müdürü Ayşe Tatari işine dönerken objektifimize yansıdı, işlerinin çok yoğun olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Tercihi İzmir oldu

Su Perisi Otel’in sahibi Neşe Arıcan Kemalpaşa’dan alışveriş için Alsancak’ı seçti. Mutlu görünen Neşe hanım, “Kendim için bir şeyler aldım” dedi.

Eskinazi’nin telefon trafiği

Jak Eskinazi’nin eşi Mirey Eskinazi, yoğun bir telefon görüşmesindeydi. Bir arkadaşı ile konuştuğunu söyledikten sonra hızla uzaklaştı.

Torunuyla meşgul

Eski Milletvekili Süha Tanık’ın eşi Deniz Tanık bu aralar torunu ile meşgul. Torunu Defne’nin okula başladığı belirten Deniz hanım, “Tüm vaktimizi Defne için harcıyoruz” dedi.

Fiziğiyle dikkat çekti

İzmir’in renkli simalarından Şebnem Yahşi, formunu spor yaparak koruyor. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Şebnem hanım, “Her gün mutlaka spor yapıyorum.” dedi.