EgeDostluk kazansın

Dostluk kazansın

31.01.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 kaybeden Göztepe, ikinci devrenin ilk müsabakasında bugün sonuncu sıradaki Yukatel Denizlispor’a konuk oluyor. Atatürk Stadı’nda Sarper Barış Saka’nın düdük çalacağı maç saat 16.00’da start alacak

Dostluk kazansın

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Beşiktaş’a 2-1’lik skorla mağlup olan Göztepe, ikinci yarının ilk haftasında bugün sonuncu sırada bulunan Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. Atatürk Stadı’nda Sarper Barış Saka’nın yöneteceği müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Ev sahibi Denizlispor’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yerine göreve getirilen Hakan Kutlu ilk kez yeni takımıyla sahaya çıkacak. Yeşil siyahlılarda sakatlığı süren Özgür Çek’in yanı sıra süresiz kadro dışı bırakılan Varale ile Bergdich, Göztepe’ye karşı görev alamayacak. Koronavirüs tedavisi sona eren Bakalorz ile kadro dışı bırakılıp affedilen Dossevi ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerlerini alabilecek.

Haberin Devamı

Zorlu randevu

Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren Denizlispor, Fransa’nın La Havre takımında top koşturan sol bek Ayman Ben Mohamed’i de kadrosuna dahil etti. Tunuslu 26 yaşındaki futbolcuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Göztepe’de ise Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Soner forma giyemeyecek. Hakan Kutlu, Göztepe maçını kazanıp yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Kutlu, “İyi bir takıma sahibiz. Göztepe de zorlu bir rakip. En iyi mücadeleyi ortaya koyacağız” dedi.

Göztepe’nin deneyimli çalıştırıcısı Ünal Karaman da zorlu bir sınava çıkacaklarını belirtti, “İyi hazırlandık. Ligde kolay maç yok. Kendi potansiyelimizi sahaya yansıtıp istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler