EgeDünya markaları ‘Sundu Bisiklet’te

Dünya markaları ‘Sundu Bisiklet’te

04.08.2017 - 03:44 | Son Güncellenme:

Sektörde yarım asıra yaklaşan tecrübesiyle hizmet veren Sundu Bisklet, dünya markalarını tek çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.

Dünya markaları ‘Sundu Bisiklet’te

Çankaya, Bornova ve Bostanlı’da toplam dört şubesi olan Sundu Bisiklet, bisiklet satışının yanı sıra, yedek parça, aksesuvar ve teknik servis hizmeti de veriyor.

Uygun fiyatla satış

Sundu Bisiklet Yöneticisi Hüsnü Sundu, aralarında Trek, KTM, Mosso, Ghost, Salcano ve Bianchi’nin yer aldığı dünya markalarının satışını yaptıklarını belirtti. Toplam 15 kişilik deneyimli bir ekibe sahip olduklarını söyledi.

Sundu, “Bisiklet kaskı, kilitlenebilir ayakkabı, tişort, lamba, yama, çanta, ayna ve bagaj gibi pek çok aksesuvarın da satışını yapıyoruz. Her yaş grubuna uygun bisikletleri uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dağ bisikleti, şehir ve yol bisikletleriyle taşıma kolaylığı sağlayan katlanır bisiklet modellerimiz ilgi görüyor” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Vasiyet davası görüldü Tuğçe Tayfur yine durmadı!
Vasiyet davası görüldü Tuğçe Tayfur yine durmadı!

Cadde | 30.04.2025 - 17:50

Ferdi Tayfur'un vasiyetnamesinin açılması davasının ikinci duruşması Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirildi. Dava sonrası Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan imalı paylaşım geldi.

Yazarlar