Ege Dünyanın zar ustaları Bodrum’da buluştu

Dünyanın zar ustaları Bodrum’da buluştu

24.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’da 7’incisi düzenlenen WBF Türkiye Bodrum Açık Tavla Turnuvası start aldı. 21-23 Eylül tarihlerinde düzenlenen heyecan dolu turnuvaya İspanya, Lübnan, Almanya, Avusturya, Norveç ve Türkiye’den toplam 60 tavla tutkunu katıldı.

Dünyanın zar ustaları Bodrum’da buluştu

9 etapta tamamlanması planlanan turnuvaya dünyaca ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Hayat arkadaşına afişli sürpriz

Bodrum’da emlakçılık yapan İbrahim Çeçen, 3 yıllık arkadaşlıklarını nikah masasına taşıdığı muhasebeci Şenay Demirtaş’a sürpriz yapıp, Yalıkavak Beldesi girişindeki reklam panolarına birlikte fotoğrafının bulunduğu “Hayatıma Hoşgeldin” afişi astırdı.

NİLÜFER KANDIRMIŞ DHA

Festivale Matruşka desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Altın Portakal Film Festivali’nin çok sayıda etkinliği Matruşka Sosyal Medya Ajansı’nın desteğiyle sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak. Festival yönetimi bu yıl bir ilke imza atarak sosyal medya iletişiminin profesyonel olarak yönetilmesi için İzmir merkezli Matruşka Sosyal Medya Ajansı ile işbirliğine gidildiği belirtildi.

Haberin Devamı

İZMİR?DHA?

Hayata 40’ından sonra başlıyorlar

Denizli Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restoran’da toplanan çeşitli meslek sahibi 1972 doğumlu yaklaşık 20 kişilik arkadaş grubu, 40’ıncı yaşlarını, “Hayat 40’ndan sonra başlar” isimli partiyle kutladı. Grubun üyeleri, İngilizce “Lütfen bekleyin, hayat yükleniyor...” yazılı tişörtler giydi. 40’lıklar, “Made İn 1972” yazılı pastadaki 40 mumu da birlikte söndürüp, kesti. Partinin ilerleyen saatlerinde 70 ve 80’li yılların şarkılarıyla eğlenen arkadaş grubu 40 yaşının tadını çıkardı.

RAMAZAN ÇETİN DHA?