EgeE-ticarete hazırlık

E-ticarete hazırlık

01.10.2020 - 00:01 | Son Güncellenme:

E-ticaret pazarına giriş stratejileri, Ege İhracatçı Birlikleri’nin Yalın Enstitü ve OTTE Chrysalis işbirliğinde e-ihracat Danışmanı Ömür Topaç’ın katılımıyla düzenlediği online video konferansta konuşuldu.

E-ticarete hazırlık

Pandemiyle birlikte dijitalleşme ticarette ana akım haline geldiğini belirten EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Global e-ticaret pazarının 2021’de 5 trilyon dolara ulaşması öngörülüyor. Sanayi 4.0 vizyonunun gerçekleşmesi için süreci üretimden Ar-Ge’ye kadar detaylı şekilde yürütmemiz gerekiyor. Büyümek isteyen işletmelerimizin inovasyon odaklı bir dijital dönüşüm planı yapması da en önemli adım olacak” dedi.

KEŞFETYENİ
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım

Cadde | 04.05.2025 - 10:14

Berk Atan'ın da içinde bulunduğu araç geçtiğimiz günlerde kaza yapmıştı. Ünlü oyuncudan günler sonra ilk paylaşım geldi.

Yazarlar