EgeEge Fren, cirosunu 90 milyona çıkaracak

Ege Fren, cirosunu 90 milyona çıkaracak

05.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fren üretiminde Türkiye’nin lider firmalarından biri olan Ege Fren, önümüzdeki beş yılın sonunda Avrupa yollarındaki her iki kamyondan birinde ürünlerinin kullanılmasını hedef olarak belirledi.

Ege Fren, cirosunu 90 milyona çıkaracak

Şirket, 2010 yılındaki 60 milyon TL’lik cirosunu bu yıl yüzde 50 artırarak 90 milyon TL’ye çıkarmayı amaçlıyor. Ege Fren Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pınarbaşı tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısında, şirketin son durumu ve gelecek hedeflerini anlatan Genel Müdür Sinan Akın, kampana frenden sonra 2012 yılında Türkiye’de ilk kez kamyon ve treyler pazarı için disk fren seri üretimine başlamayı ve yeni nesil kamyonların ana tedarikçisi olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Haberin Devamı


BTM’nin çevre dostu ürünleri beğenildi

Su ve ısı yalıtımında geniş ürün yelpazesiyle faaliyet gösteren BTM A.Ş. İstanbul’da düzenlenen, ‘34’üncü Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda, ‘Yapılara hayat veren çözümler’ sloganıyla sektördeki son yeniliklerini tanıttı. BTM Optigreen ve güneş enerjili çatı sistemi BTM Schüco Solar, yoğun ilgi gördü. BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, özellikle tüketicilerin bilinçlenmesi ve enerji verimliliği politikalarının, sektöre ilgiyi artırdığını bildirdi

KEŞFETYENİ
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?

Cadde | 27.05.2025 - 14:39

Bir döneme güzelliği, sesi ve oyunculuğuyla damga vuran, Türkiye’nin kalbinde özel bir yer edinen ünlü sanatçı Harika Avcı, yıllardır süren sessizliğini nihayet bozdu.

Yazarlar