EgeEge uçar gider

Ege uçar gider

16.09.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tecrübeli çalıştırıcı, “Egeli futbolseverler bu sezon farklı bir heyecan yaşayacak. Manisa, Altay ve KSK el ele Süper Lig’e çıkabilir” dedi

Ege uçar gider

Malatyaspor’u deplasmanda 4-0 yenerek Bolu’dan sonraki ikinci dış saha zaferine imza atan Manisaspor zirveye demir atarken, Teknik Direktör Levent Eriş, “Sergilediğimiz futbol, elde ettiğimiz skordan daha fazla sevindirdi.
Rakibe pozisyon vermeden 4 gol atmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Henüz eksiklerimiz var. Bunları giderince daha iyi duruma geleceğiz” dedi. Eriş, Altay ve Karşıyaka’nın da kendileriyle birlikte Süper Lig’e çıkabileceklerini söyledi.

Rahat gelemeyecekler
Altay’ın tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu, yüreğini ortaya koyarak mücadele eden Karşıyaka’nın canlı ve arzulu yapısıyla ligi sonuna kadar forse edeceğini sözlerine ekleyen Levent Eriş şu yorumu yaptı: “Bu sezon ligdeki hiçbir takım Ege’ye rahat gelemeyecek. Geride kalan haftalar bunu açıkça gösterdi. Manisa, Altay ve Karşıyaka kendi içinde tatlı tatlı rekabet ederken, rakiplerini birer birer saf dışı edip Süper Lig biletini alabir. Gönlümden geçen bu.”

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler