Ege ‘Eğitim için bir olalım’

‘Eğitim için bir olalım’

21.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

‘Eğitim için bir olalım’

AYBEGEM’e öğretmen Ayla Yazgan’ın anısına Zeka Oyunları Atölyesi ve basketbol sahası yapıldı. Başkan Gençer, “Gençlerimize desteklerimiz devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

Ayvalık Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Ayvalık Belediyesi’nin Gençlik ve Eğitim Merkezi’ne (AYBEGEM), 9 ay önce vefat eden Öğretmen Ayla Yazgan’ın anısına ailesi tarafından yaptırılan Zekâ Oyunları Atölyesi ve basketbol sahası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda törenle açıldı. Yazgan ailesi, Ayla Yazgan’ın vefatından sonra düzenlenen kitap kampanyasında toplanan kitapları da kütüphaneye hediye etti.

Yazgan anıldı

Merhume Ayla Yazgan’ın annesi Nezahat Yazgan, “Kızımın anısı yaşasın, gelenler Ayla’yı hatırlasınlar diye gençlere hediye olarak yaptırdık” dedi. Başkan Rahmi Gençer de, “AYBEGEM’DE Zeka Oyunları atölyesi ve basketbol sahası açılışı yaptığımız için mutluyuz. Altınova’ya çok hizmet vermiş değerli Ayla Yazgan’ı anıyoruz” diye konuştu. Başkan Gençer sözlerini şöyle sürdürdü: “Tek hedefimiz, Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i yaşatacak gençlerimiz için elimizden geleni yapmak. Gençlerin ihtiyaçlarını hep beraber karşılamak zorundayız.”