Ege ‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’

‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’

11.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Portekiz’in Türkiye Büyükelçisi Paula Leal da Silva, geçen günlerde Yaşar Üniversitesi’ni ziyaretlerinde gündeme gelen işbirliğinin yaşama geçirilmesini istediklerini söyledi.

‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’

‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’
Portekiz’in İzmir Fahri Konsolosu ve Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde üniversiteyi yakından tanıma olanağı bulan Da Silva, “Dünyada en çok konuşulan dillerden biri Portekizce. Dilimizin daha çok Türk öğrenci tarafından öğrenilmesi için, eğitimde uluslararası bir ortaklık anlaşmasının hayata geçmesini arzu ediyorum” dedi. Da Silva, Selçuk Yaşar Kampüsü’ndeki kokteylde, İzmir’de yaşayan Portekizlilerle bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bir ömür mutlu olun!

İzmirli işadamı İbrahim Kaymakçıoğlu’nun oğlu, ErpaVidal Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kaymakçıoğlu ile İzmir İstek Okulları’nda İngilizce öğretmenliği yapan Selin Kayra evlendi. Swissôtel’deki düğün töreniyle bir ömür mutluluğa evet diyen çiftin nikâh şahitliğini Ağam Baklavaları Yönetim Kurulu üyesi Veysel Murat, Yörsan Mizey Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Yunus Yörük ve Arif Amaç yaptı. Arda Türegün ve Ufuk Yıldırım’ın sahne aldığı gecede, Kaymakçıoğlu çifti konuklarıyla eğlencenin tadına vardı.

‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’

‘2018, yenilenme yılı’

Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Başkanı ve Kaya Group Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Seda Kaya, Kaya Prestige Otel’deki Vyenilenmenin, 40 yılı deviren Karaca Otel’de 2018’de başlayacağını belirtti, “Karaca Kültür Merkezi de bizim için önemli. Karaca Sineması’nı yenileyerek 2 cep sineması, birçok fonksiyonlu salon ve sergi merkezi olarak hizmete açtık” dedi. Grubun geleneksel yıl sonu kokteylinde, Arya Kamalı’nın minyatürlerinden oluşan ‘Güzel İzmir Sergisi’ de sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’