Ege Eğitimin kalbi İzmir’de atacak

Eğitimin kalbi İzmir’de atacak

18.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

“Amaçları aynı olan insanlar, ayrı yollarda yürüyemezler” sloganıyla yola çıkan İzmir’de ilk kez 23 Şubat’ta düzenlenecek olan ‘Eğitimin Kalbi Zirvesi’ çocukları, anne-babaları ve öğretmenleri buluşturmayı hedefliyor.

Eğitimin kalbi İzmir’de atacak

“Amaçları aynı olan insanlar, ayrı yollarda yürüyemezler” sloganıyla yola çıkan İzmir’de ilk kez 23 Şubat’ta düzenlenecek olan ‘Eğitimin Kalbi Zirvesi’ çocukları, anne-babaları ve öğretmenleri buluşturmayı hedefliyor. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 12.00-16.30 arasında gerçekleşecek zirveye İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Sinan Canan, Psk. Mehmet Şakiroğlu, Dr. Cansel Poyraz Akyol ve Eğitimci Ahmet Naç konuşmacı olarak katılacak.

Haberin Devamı

Geliri STK’lara gidecek

Zirvenin proje liderliğini yapan Filiz Üstel, “Aileler ve eğitimciler çocukların eğitimine ve öğretimine yön veren kişiler olarak aslında bir ülkenin gelecek tasarımcısıdır. Yarattıkları etki bir ülkenin kaderini belirleyebilir. Günümüzde başarı ve mutluluk kavramları dünya gerçekliğinden uzaklaşarak toplumda sosyolojik sıkıntılar yaşanmasının zeminini oluşturdu. Birlikte akıl birliği ederek, kavramlar üzerinde ortak bakış açıları oluşturmalı, beklentilerimizi gerçekçi bir zemine oturtmalıyız” dedi. Eğitimin Kalbi Zirveleri’nden elde edilen gelirler, sivil toplum kurulaşlarına bağışlanacak.