Ege Ekol’den spora tam destek

Ekol’den spora tam destek

20.10.2017 - 03:10 | Son Güncellenme:

Ekol Hastanesi, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çiğli Belediyespor’a ana sponsor oldu; forma reklamını aldı

Ekol’den spora tam destek

Sanata verdiği desteklerle İzmir’e Ekol Sanat Galerisi’ni kazandıran ve bir çok önemli ressamın sergi açmasını sağlayan Ekol Hastanesi, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Çiğli Belediyespor’a bu sezon da ana sponsor oldu ve forma reklamını aldı.

Haberin Devamı

Bu hafta evinde İstanbul Bölgesi’nden Şilespor ile yaptığı karşılaşmayı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ekol Hastaneleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz birlikte İzledi.

‘Başarılar diliyoruz’

Her iki takımda maçta galibiyet elde edebilmek için sıkı mücadele ederken 90 dakikanın sonunda golsüz beraberlikle sahadan 1’er puanla ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ekol Hastaneleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, “Çiğli Belediyespor, hastanemizin de bulunduğu bölgeyi temsilen BAL liginde mücadele eden başarılı bir takımımız. Bizim ailecek sanata ve spora ayrı bir ilgi duymamızdan dolayı Çiğli Belediyespor’a destek oluyoruz. Evimizdeki ilk maçtan 1 puan aldık. Önümüzde uzun bir lig var. Umarım takım bu sezon şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı başarır ve Çiğli’nin adını daha üst liglerde duyarız” dedi.