Ege “En Gözde”nin 4’üncü şubesi, Bayraklı’da

“En Gözde”nin 4’üncü şubesi, Bayraklı’da

05.03.2017 - 04:06 | Son Güncellenme:

Folkart Towers’ın karşısısında hizmete açılan restoran En Gözde’nin kurdelesi kesildi. Erkan Çoban, lezzetlerin “En Gözde”sini tatmaları için İzmirlileri Bayraklı’daki mekana davet etti.

“En Gözde”nin 4’üncü şubesi, Bayraklı’da

En Gözde”nin Menemen, Eskifoça ve Bostanlı’dan sonraki 4. şubesi, Bayraklı’da Folkart Towers’ın karşısında hizmete girdi. “En Gözde” lezzetleri Bayraklı Şubesi, seçkin davetli topluluğunun katıldığı törenle açıldı. Açılışa Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Menemen Kaymakamları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminden sonra zeybeklerin gösterisi izlendi, konuklara En Gözde lezzetlerinden ikramlar yapıldı.

Haberin Devamı

Eşsiz bir marka

1998 yılında Erkan Çoban ve Ercan İncekara, En Gözde’nin temellerini Menemen’de atmış, daha sonra Eski Foça şubesi hizmete açtı. 2012 yılında aileye Habip Küpeli ve Celal Yıldız katılarak güçbirliği yaptı. “En Gözde” kalitesini ve lezzetlerini daha çok kitleler tarafından tadılmasını sağlamaya büyüyerek devam etmişler. Çoban ve İncekara, “Globalleşen rekabette öne çıkmanın yolu tüketicinin zihninde farklılaşabilmekten geçer. Çünkü müşterilerinizin sizi tercih etmesi için neden ve nedenler sunmalısınız. ‘Benim markamı eşsiz ve benzersiz kılan nedir?’ sorusuna yanıt vermelisiniz” diyor. Marka olmanın, sürdürülebilirliği sağlamanın, işletmeyi gelecek kuşaklara taşımanın pek kolay olmadığının altını çizen Habip Küpeli ve Celal Yıldız ise şunları söyledi: “İçerisinde büyük bir emek, disiplin, sorumluluk, özveri, ekip ruhu olmalı. Müşteriye verilen değer, saygı ve kurumun kendi kültürü, değerleri o işletmeyi marka yapar. “En Gözde”, gözde kenti İzmir’in de gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.”