Ege En iyi stant ödülü Çeşme’nin

En iyi stant ödülü Çeşme’nin

13.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çeşme Belediyesi, 16’ncı kez dünya turizmine kapılarını açan “Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.

En iyi stant ödülü Çeşme’nin

80 ülkeden 2 bin katılımcıyı ağırlayan fuarda standıyla dikkat çeken Çeşme, ilk günden yüzlerce konuğu ağırladı. Alaçatı sokaklarını ve Ilıca Plajı’nın incecik kumlarını stanta taşıyan Çeşme Belediyesi, ünlü mandalinası, Çeşme limonu, Çeşme enginarı, zeytin ağaçları ve Alaçatı sokaklarını renklendiren begonvilleri bölgenin havasını en iyi taşıyan stant seçildi. Başkan Ekrem Oran, “Çeşme tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tatilcilere dört mevsim farklı güzellikler sunuyor” dedi.

Haberin Devamı

Fuarda çiçek açtı

Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarından biri olan Travel Turkey’e katılan Ilıca Oteli, açtığı stantta 45 bin canlı çiçek kullandı. Ilıca Otel Müdürü ve ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Biner Tuğgan, “Yüzlerce kişi standımızın önünde fotoğraf çektirdi. Çeşme’yi en iyi şekilde tanıtmaya özen gösterdik” dedi.

Boyalık, 2023’ten umutlu

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Boyalık Beach Hotel yoğun ilgi gördü. Turizm acenteleri, sektör temsilcileri ve paydaşları ile bir araya geldiklerini belirten Genel Müdürü Orhan Belge, “Otelimizi ve Çeşme’yi daha iyi tanıtma imkânı buluyoruz. 2023 sezonunun daha iyi bir sezon olacağına inanıyoruz” diye konuştu.