Ege Ertemçöz’e yaylım ateşi

Ertemçöz’e yaylım ateşi

28.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay’da Gaziantep yenilgisi sonrası yönetimin hesap sorduğu futbolcular sezon başında iyi çalışmadıklarını söyleyerek topu eski teknik kadroya attı

Ertemçöz’e yaylım ateşi

Gaziantep BŞB’ye deplasmanda 3-0 kaybedilen maç sonrası sıkıntıya giren Altay’da futbolcuların kötü gidişin faturasını eski Teknik Direktör Ercan Ertemçöz’e kestiği ortaya çıktı.
Gaziantep dönüşü futbolcuları görüşme odasına alan yönetimin, gerek gruplar halinde gerekse bire bir yapılan görüşmelerde mevcut tablonun sebeplerini sorduğunda, “Güçsüzüz. Sezon öncesi iyi çalışmadık” yanıtını aldığı bildirildi. Bu yanıtı tatmin edici bulmayan Profesyonel Şube Yöneticileri’nin ise futbolculara, “Bu doğru bir özür değil. Sonuçta yıllardır bu işi yapıyorsunuz. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor” dediği kaydedildi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın da, “Güçsüzüz” söylemine çok şaşırdığı, bu nedenle cumartesi günü oynanacak Ç.Rize maçına kadar kamp yapma kararı aldığı açıklandı.

Paintball terapisi
Öte yandan Altaylı futbolcular, art arda alınan kötü sonuçların yarattığı stresi atmak için İnciraltı’ndaki Adatepe Tesisleri’nde paintball oynadı. Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu’ndan sertifikalı hakemlerin nezaretinde gerçekleyen oyunda özel kıyafetleri giyen siyah-beyazlılar, birbirlerini vurup, rakip kaleye ulaşmayı amaçlayan strateji oyununda eğlendi. Yönetici Tamer Kanböre, “Paintball, stres atmanın dışında, takım içi iletişimin artmasını, stratejik ortaklık ve liderlik vasıflarının ortaya çıkmasını sağlayan bir oyun. Faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Uygun’un yabancıları sorun oldu
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig öncesi kadro kurarken tüm yetkiyi Teknik Direktör Bülent Uygun’a verip, özellikle yabancı transferinde inisiyatifi teknik kadroya bırakan Bucaspor, sakatlık uyarılarına rağmen aldığı Dady ve Manucho’da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yönetimle anlaşmazlığa düştüğü için ayrılan Sağlık Kurulu’nun ikazına karşın transfer edilen Dady, sorunlu olan sol dizinden sakatlanarak ilk yarıyı kapattı. Sözleşmesinde şerh olan Manucho ise üst adalesinde çıkan problem nedeniyle takımı yalnız bıraktı. Cezayirli Dahmane’nin de sakatlık yaşaması, antrenman temposunun sorgulanmasına neden oldu.