Ege ESHOT şoförüne akademik destek

ESHOT şoförüne akademik destek

11.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Toplu taşım araçlarında görev yapan 3 bin sürücü ve 100 hareket memuru, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde öfke kontrolü, iletişim ve beden dili eğitimi alacaklar...

ESHOT şoförüne akademik destek

ESHOT kadrosunda görev yapan 3 bin şoför ile 100 hareket memuru, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından iletişim, beden dili ve öfke yönetimi konusunda eğitime alınacak. İzmir’de toplu ulaşımın büyük ölçüde yükünü çeken ESHOT Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve şoför eğitim ihtiyacının belirlenmesi amacıyla hazırlanan rapor doğrultusunda, akademisyen kadrosuyla da eğitim çalışmalarına başladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Grubu tarafından hazırlanan rapora göre, 3 bin şoför ve 100 hareket memuru 1 yıl sürecek bir eğitime tabi tutulacak.
20 kişilik özel ekip kuruluyor
Eğitimler “Yüz yüze İletişim ve Beden Dili”, “Stres ve Öfke Yönetimi”, “Zaman Yönetimi ve Performans”, “Organize Düşünce ve Davranış Becerisi” başlıkları altında gerçekleşecek. Eğitimler Prof. Dr. Erhan Ada, Prof. Dr. Alev Katrinli, Doç. Dr. Gülem Atabay, Doç. Dr. Gonca Günay, Yrd. Doç. Dr. Yiğit Kazançoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Burcu Güneri Çangarlı tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda verilecek. Çalışmaların ilk etabında yönetici kadrosundan 20 kişilik özel ekip, eğitmen statüsü alabilmek için akademisyenler tarafından düzenlenen seminerlere katılacak.