Ege ‘Fanatik’ Egeliler biraraya geldi...

‘Fanatik’ Egeliler biraraya geldi...

29.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Spor gazeteciliğinde önemli bir yeri olan Fanatik, Ege’de de atılıma geçti.

‘Fanatik’ Egeliler biraraya geldi...

Dev bir yazar kadrosu oluşturan sevilen spor gazetesi Fanatik, bundan böyle her kulübe, her branşa kendi uzman yazarlarıyla seslenecek. Spor haberciliğinde hızlı, tutarlı ve doğru haberi sporseverlerin beğenisine kazandıran Fanatik Gazetesi, yazar kadrosunu da güçlendirerek, Egeli sporseverlerin vazgeçemeyeceği bir yayın organı olmaya büyüyerek devam ediyor.
Düzenlenen yemekte bir araya gelen Bölgenin güçlü kalemleri Ümit Kayıhan, Cem Can, Suavi Yardımoğlu, Bülent Buda, Barış Yengiloğlu, Özgür Özgürengin, Rıza Tuyuran, Çağlayan Sueli, Fethi Yurttaş, Adil Artuner, Behiç Funda, Yalçın Küçükdamar, Yüksel Bozok, Ali Ergöçmez, Göksel Bozok, Haldun Akyüz, Doğan Çizmeci, Ferah Işık, Burak Gezen, Sedat Buz, Selda Akhan’dan oluşan yazar kadrosu Fanatik gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen, Doğan Gazetecilik Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif tarafından ağırlandı.
Sporseverlerin Futbol, Basketbol,Voleybol, Hentbol başta olmak üzere Amatör küme maçları dahil sporun tüm branşlarını bundan sonra Fanatik’te yazarlarıyla birarada bulacağını belirten Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen, “Ege sporuna destek vermek amacıyla bu atılıma girdik. Bir tek İzmir bu kadar çok takımı olmasına karşın Süper Lig’de temsil edilmiyor. Yazarlarımızla birlikte tüm Ege’de spor adına yapılan, yapılması gereken ne varsa sayfalarımıza taşıyacağız. Tek isteğimiz bu girişime okuyucuların destek olmaları” dedi.
Doğan Gazetecilik Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif’te, “Bölge’nin güçlü kalemlerini kadrolarında görmekten mutlu olduklarını, Ege’nin sporda sesinin daha gür çıkacağı bir ortamı yaratmak için atılan bu adımın çok anlamlı olduğunu” söyledi.