Ege Fırıncılardan yardım eli

Fırıncılardan yardım eli

08.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mutlu, “Üyelerimiz ‘Askıda Ekmek’ ile yardımlaşmanın önemini gösterdi” dedi.

Fırıncılardan yardım eli

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın önderliğinde, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB), İzmir Fırıncılar Esnaf Odası, İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) katkılarıyla, kentteki fırınlarda ‘Askıda Ekmek’ kampanyası başlatıldı.

Haberin Devamı

10 adet ekmek

Projeyle İzmir Fırıncılar Odası, İZTO ve EBSO’ya kayıtlı fırınlarda oluşturulacak askılara, 10 adet ekmek konulacak.
Dolaplara dileyen müşteriler de ekmek ekleyebilecek. Bölgenin ihtiyacına göre fırınların askıya koyacağı ekmek adedi artırılabilecek. Ayrıca fırınlara kampanyayı anlatan afişler de asılacak. İhtiyaç sahipleri, fırınlarda oluşturulan askılardaki ekmekleri ücretsiz olarak alabilecek.

Esnaf ve sanatkârların toplumsal yaşamda farklı işlevler üstlendiğini vurgulayan, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, şöyle devam etti:

“Ekonomiye önemli katkılar veren üyelerimiz aynı zamanda sosyal dayanışmayı ve yardımlaşmayı da son derece önemsiyor. ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına sadece oda üyelerimizin değil, diğer meslek kuruluşlarına üye fırınların da katılması güç katacaktır. İzmir halkı lehine güzel bir konsensüs oluşturulmuştur.”