EgeFırtına Ege’yi uçurdu!

Fırtına Ege’yi uçurdu!

08.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Ege’de etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Güzelbahçe’de saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtınada Atatürk Kültür Merkezi’nin çatısı uçtu.

Fırtına Ege’yi uçurdu

Merkezin çatısının pazaryerinin üzerine uçtuğu olayda, 1’i kadın 2 kişi yaralandı. Dokuz Eylül Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Esnaf, yaşadıklarını anlattı. Pazarcılardan Bekir Kızılkaya, “Allah’tan çatı yavaş düştü. Yoksa burada yüzlerce kişi yaralanacaktı” dedi. Ahmet Kızılkaya da, “Gündüz saatlerinden beri hava rüzgarlıydı ama böyle bir şeyi kimse beklemez. Her şey birden oldu” diye konuştu. Belediye Başkanı Mustafa İnce ise, esnafın yaralarının sarılacağını ifade etti, yaralı vatandaşlara acil şifalar diledi.

Haberin Devamı

Ağaçlar devrildi

Turgutlu’da da ağaçlar devrildi, bazı yerlerde elektrik telleri koptu. Olaylardan şans eseri kimse yaralanmadı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Bodrum’da ise bir binanın otopark çatısı, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Saatteki hızı 65 kilometreyi bulan fırtına, ilçenin bazı yerlerinde ağaçların devrilmesine de neden oldu. Dev dalgalar Kumbahçe sahilini dövdü. Sahildeki birçok işletme kepenk kapattı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler